מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתר בבית שחיגילה23/04/2007
אני בת 27 ולפני כשנה הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון. בשנה האחרונה אני סובלת יותר ויותר מהזעת יתר בבית השחי. אני חוששת שמדובר בחוסר איזון הורמונלי. האם יש אפשרות לטפל בבעיית ההזעה ע"י לקיחת תרופות (לא גלולות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר בבית שחי
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007שלום גילה.
את צודקת בהחלט, כאשר מדברת על אי איזון הורמונלי כסיבה אפשרית להזעת יתר, לכן קודם כל תמקדי בבירור הורמונלי (דרך רופא משפחה או אנדוקרינולוג). אם תימצא בעיה-תטופלי על ידיהם.
אם תישלל בעיה הורמונלית- ניתן לשקול טיפול כנגד הזעה בפרוטוקולים מקובלים: הזרקות בוטוקס, ניתוח זה או אחר, טיפולים מקומיים.
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעהרונית23/04/2007
שלום,
בשעה שאני עוסקת בפעילות גופנית נמרצת הזיעה גורמת לי לגירוי בבית השחי (בד"כ בצד אחד יותר). כל המישחות שקיבלתי מרופא עור (כולל סטרואידים /נגד פטרייה/נגד דלקת בעור לא עזרו), ביופסיה שעברתי יצאה תקינה.
התופעה קורת עם תחילתו של הקיץ והגירוי אדום וגורם לתחושת צריבה חזקה.
האם ניתן לעשות משהו? וממה זה יכול לנבוע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007רונית שלום.
כאמור , הפתרון היעיל ביותר להזעה בבתי שחי (ולא בהכרח הזעת יתר) הוא טיפול בהזרקות בוטולינום טוקסין (Botox;Dysport). אומנם התוצאה היא זמנית כ- 6-8 חודשים ומחיר לא זול
כ- 3000-4000 ש"ח לטיפול, אך עדיין זהו טיפול בחירה.
אפשרויות נוספות- הן ניתוחיות (ניתן לעיין בפוסטים קודמים בנושא הזה בפורום)
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרמישל22/04/2007
שלום,
אני סובלת מילדותי מהזעת יתר בידיים וברגליים, כיום אני בת 47 ומחתנת
בת ,אני חוששת מלחיצות ידיים האם תוכלו לאמר לי איזה תכשיר יכול לעזור לי? ומה שמו?
בברכה,
מישל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007שלום מישל.
כמובן ניתן לשקול טיפול בהזרקות בוטולינום טוקסין, אך כאשר מדובר בכפות גפיים- הטיפול הזה מאד עיקר.
תנסי להשתמש בג'ל (לרחיצה) וקרם (למריחה) ששמם SPIRIAL- בבתי מרקחת ללא מרשם רופא.
במקרים רבים אני שומע תגובות חיוביות של מטופלים.
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןליליה22/04/2007
רציתי לדעת אם בזמן הרואקוטן מותר לבצע פירסינג ז"א עגיל באוזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007הילה שלום.
ההמלצה היא להמנע מכל פעולה הפוגעת בשלמות העור בזמן הטיפול ברואקוטן.
יום טוב וחג שמח,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב..ליליה21/04/2007
אני מטופלת ברואוקוטן כבר כמה חודשים .. יש לי באזור הלסת מוגלה שמסרב לצאת ז"א הוא פנימי וכשנוגעים מרגישים אותו זה ככה כבר בסביבות החודשיים.. הרופאה שלי הציעה לי שהיא תוציא לי אותו באמצעות מחט. זה מותר בזמן הרואקוטן .? המשמעות של זה זה לא צלקת? כי זה כבר נורא מעצבן שאני כל פעם מרגישה כמו כדור קטן כזה בלסת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטופלת ברואוקוטן
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007שלום הילה.
הערכה הסופית של טיפול ברואקוטן נעשת בתום הטיפול, ז.א. כאשר את מגיעה למינון מצטבר הנכון למשקל גופך, לכן המלצה ראשונה לסיים את הטיפול ולראות את התוצאה. אם גם אחרי שתקבלי את מלוא המינון התופעה לא תחלוף- ניתן לשקול טיפולים נוספים כגון ניקוז, הוצאה כירורגית וכ"ד
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלת מסימני מתיחהלילי19/04/2007
שלום
יש לי בעיית סימני מתיחה עקב ירידה ועלייה במשקל, הם ישנים כבר כמה שנים צבען לבן ונמצאות על החזה, הירכיים והישבן. נראות לעין אני לא הולכת לים בגללם ממש מתוסכלת מהם. קאתי הרבה הרבה על התופעה אני לא מבינה עם כל ההתקדמות של הרפואה הפלסטית איך עדיין אין פיתרון אפילו לטשטש אותם, פעם קראתי שאיפשר דרך חנקן נוזלי האם זה נכון איך הפעולה ואיפה יש באיזור הצפון? בבקשה לעזור אם יש פיתרון חלקי לפחות אני מתוסכלת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007לילי שלום.
לפסי מתיחה (Striae;Stretch marks ) אין פתרון אידאלי, במיוחד לפסים "בשלים"- אלה שהלבינו. בין הטיפולים יש לציין לייזר, מזותרפיה בשילוב עם פילינג או דרמאברזיה (שיוף העור) וכ"ד.
יום טוב וחג שמח,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזציאה-דחוף!!!!!א18/04/2007
שלום !!!
אני חושבת שאני סובלת מרוזציאה ,אני כול הזמן מאדימה לסירוגין במצבים שונים. אני בת 18 זה התחיל לפני שנתיים, כיום זה לעיתים הרבה יותר קרובות מפעם, חשבתי מה יכל לגרום לחום בקיצוניות כזו, האם ייתכן שזה בגלל שימוש במייק אפ שמכיל חומרים כימיים כמו:טיטניום אוקסי שיכול לגרום לתגובה הזאת? פשוט כבר שנתיים אני משתמשת במוצר הספציפי הזה. איזה מרכיב יכול לגרום לבעיה הזאת שמצוי במוצרי קוסמטיקה?
להתייחסותכם המהירה ,תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה
לימור20/04/2007רופאת עור המליצה לי על תכשיר חדש קוראים לו רוביאלין. הוא אמור לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
א20/04/2007איפה אפשר לקנות אותו ?כמה הוא עולה? תודה.
נ"ב
אני מקווה בשבילך שהןא תכשיר עם כמה שפחות חומרים כימיקליים. מפני שהם מזיקים לכול עור ועלולויםלגרום לגירוי כמו שיש לנו(אדמימות)) ובמיוחד עור עם רוזציאה שכול תכשיר ששמים על הפנים מעורר יותר רגישות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזציאה
לימור21/04/2007אני קניתי אותו בניו פארם בצפת. הוא עלה משהו כמו 170 ש"ח - יקר אבל שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מרוזציאה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007שלום שירן.
רוזציאה בגילך - דבר נדיר ביותר, לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור שלך בכדי להגיע לאבחנה וטיפול בהתאם לה.
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטיסיפית18/04/2007
אני בת 30 נשואה עם ילדה בת 5 לאחרונה התשפטו בירכי המון המון גומות מכוערות וזה רק מחמיר מה עושים איך מטפלים או לפחות עוצרים את ההתפשטות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007התעמלות יכולה לשפר ולהאט את התופעה בנוסף קימים היום מספר מכשירים המסוגלים לשפר את המצב חלקם מבוססים על חימום הרקמות חלקם על הגברת הסירקולציה סביב אוניות השומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר בקרב ילדיםמאיה18/04/2007
שלום רב,
בתי היום בת 5. מהיום שנולדה יש לה שיעור יתר בגב. בהתחלה נאמר לי כי הרבה תנוקות נולדים שעירים ואחר כך השיער נושר. עד היום איו שיפור במראה. הנושא מטריד אותי בשני אופנים:
א. מהבחינה האסטתית - כבר היום מקניטים אותה הילדים שיש לה גם שפם.
ב. האם מצב זה מלמד כי תסבול מהתפתחות מינית מוקדמת? האם קיים קשר בין הדברים?
ג. מתי ניתן להתחיל לטפל בתופעה וכיצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור מוגבר
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007בדרך כלל מדובר בגורמים משפחתיים גנטיים ובנוסף יתכן שהורמונים שאנו מקבלים דרך המזון משפיעים על צמיחת השיער ואכן גם על התפתחות מינית מוקדמת ואולם לא חייב להיות קשר בין השניים ניתן כבר בגיל זה לחמצן את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר
נטלי01/05/2007גם בתי בת 3.5 נולדה שעירה מאד, אמנם כתחנוקת שערה נשר אך נשאר המון שיער על כל הגוף.
כיצד היא מתמודדת עם הערות הילדים? מה הסברת לה?
אמא נוספת שאינה יודעת כיצד להתמודד עם תופעה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן ומינון מצטבר...הילה18/04/2007
שלום, אני מודעת לכך שברואקוטן חשוב להגיע למינון המצטבר אני במשקל 54 ואני לוקחת חודש וחצי 20 מ"ג חודש 40 מ"ג וחודש שלישי 50 מ"ג והתכנון הוא לעוד חודשיים של 50 מ"ג.. (ז"א חודש וחצי 20, חודש 40, 3 חודשים 50)זה מספיק? בכדי למנוע אי חזרת הפצעים? כי אני יודעת שיש טווחים גם למינון המצטבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון מצטבר
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007המינון הוא 120מג לקג כלומר אם את שוקלת 50 קג יש ליטול 2 כדורים ליום למשך5 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרדנה16/04/2007
שמי דנה אני בת 19 עוד מעט וסובלת מהזעת יתר בכמויות אדירות! אני ממש סובלת מזה ונאלצת ללבוש תמיד שחור ותמיד להיות מודאגת מהקטע הזה! עד לפני שנתיים לא הייתי מזיעה בכמויות שבהן אני מזיעה כיום. חשבתי שאולי יש הקשר להשמנה כי די עליתי במשקל אבל לא נראה לי שזה העניין... האזור שאני מזיעה בו באופן קבוע ומירבי הוא בית השחי וישנם עוד חלקים שונים בגוף שמעולם לא הזעתי בהם בעבר.. {כגון: בטן, גב, תחת החזה, תחת לישבן וכדומה..} אזורים אלה נורא מקשים עליי בפעילות היומיומית שלי לדוגמא לשבת בכיסא ולחשוש שמא יש סימן של זיעה או להיות דביקה ומזיעה כאשר מזגן דלוק על קור..!
עשיתי לא מזמן בדיקת דם לגבי בלוטת התריס למרות שבעבר עשו לי כמעט 4 פעמים אך התוצאה יצאה שלילית. חזרתי על הבדיקה ויצא הורמון מסוים חיובי משהו ברמה כמו 8 והורמון אחד שלילי, על מנת לוודא זאת באופן רישמי עשיתי שוב את הבדיקה כדי לראות אם חלה טעות {מקווה שזה ייצא שלילי אך מודאגת נורא לגבי ההזעה!} הבנתי שלגבי בלוטת התריס במקרה וחיובי יש לקחת כדורים כל הזמן וזה הפיתרון היחידי.
אני נורא חוששת ורוצה לפתור את הבעיה הזו באופן מהיר זה מציק לי כ"כ ואני הרבה פעמים נמנעת מלעשות משהו או ללבוש בגד מסוים על מנת לא להזיע!
לגבי הזרקת בוטוקס הייתי רוצה לדעת עד כמה המחיר יקר? ומה אני יכולה לעשות עוד כדי להפחית את ההזעה!
בתודה מראש דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007ראשית קימים תכשירים מקומיים בקרם ודאודורנט המסוגלים להפחית את ההזעה המכילים תרבובות של אלומיניום לגבי הזקרקת בוטוקס לבתי השחי המחיר בין 3000 ל3500 שח קים פיתרון נוסף עיי שאיבת בלוטות הזיעה בבית השחי עלות הניתוח בסביבות 12000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דנה18/04/2007קודם כל תודה על התגובה..
ושנית, אלוהים זה כ"כ יקר!!!! אני לא ציפיתי לכזה מחיר....... אין הנחות לגבי המחיר? זר רק לאזור בית השחי אני ציפיתי לעשות בעוד מקומות אך לא נראה לי שזה יהיה אפשרי.. ישנו פיתרון יעיל כמו זה אך זול יותר? והיכן עושים טיפול מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי ניתוח מוצלח
אני08/03/2008יקרתי,
ניתן לבצע בחינם ניתוח מקופת חולים אליו את שייכת
בניתוח מנתקים את העצב האחראי לבלוטות זיעה בכפות הידיים
משך ההחלמה כשבועיים
וידיים יבשות!!!
עברתי את הניתוח עוד בגיל 16 היום אני בת 27 ואני מאוד מרוצה
לצערי לא ניתן לעשות ניתוח כי אין כזה לכפות הרגליים אז הפתרונות היחידים זה בוטוקס או מכשיר דריוניק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2007הטיפול היחיד האלטרנטבי הוא שימוש בדאודורנט וקרם להקטנת ההזעה המכילים בדכ תרכובות של אלומיניום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון בזמן שימוש באקנתריםאיתן16/04/2007
רציתי לדעת באיזה סבון לפנים להשתמש בזמן השימוש באקנתרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון בעת שימוש באקנטרים
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007מומלץ סבון כטיפול משלים כמו דרמקס או ניטרוגינה או זניאק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיות מתחת לעינייםליאורה16/04/2007
איך אפשר להפטר משקיות מתחת לעיניים? האם אני חייבת ניתוח או שישן שיטות אחרות ועדיין יעילות? שיות אלה גורמות לי לקמטים מסביב לעיניים כשאני מחייכת זה פשוט נורא! מצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות מתלחת לעניים
ד''ר מיכאל שוחט16/04/2007באם מדובר רק על קימטוטים ניתן עיי הזרקות של חומרי מילוי לעיתים בשילוה של בוטוקס לשפר את המראה בנוסף פילינג יכול לעזור אם קים גם בלט באזור יש צורך בניתוח פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיות מתחת לעיניים
ליאורה16/04/2007האם אתה יכול לגלות לי "בסוד" מה עלות של ניתוח כזה? [email protected] אגב, הקמטים דיי עמוקים ובנוסף לכך יש לי קמטי הבעה בצידיי הפה שאני רוצה להפטר מהם אך אין לי כל-כך תקציב...! תושבי הצפון לא ממש שופעים בכסף ! האם יש לך הצעות פרודוטיביות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיות מתחת לעניים
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007מחיר הניתוח בין 8000 ל10000 שח לגבי קמטים בצידי האף הטיפול הפשוט והזול ביותר הוא הזרקת חומרי מילוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער אצל ילדיםיפית16/04/2007
שלום,
הבת שלי בת 4.5 נולדה עם מעט מאוד שיער וכל הזמן אמרו לי שהשיער יצמח עם הזמן. גם ניסיתי לספר אותה מספר פעמים, השיער צומח קצת אבל יש לי שיער מאוד מאוד קצר ומעט מאוד שיער.
האם יש משהו שהרפואה יכולה לעזור?
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער אצל ילדייים
ד''ר מיכאל שוחט16/04/2007מומלץשתיפני לברור אצל רופא העור קימות מספר מחלות שחלקן גנטיות המשפיעות על אופן צמיחת השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aבתיה15/04/2007
מדוע אסור להשתמש ברטיל איי בזמן ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A
ד''ר אלכסנדר אלטס15/04/2007שלום רב,
רטין A זהו שם מסחרי של תכשיר שהחומר הפעיל בו הוא Tretinoin, ז.א. נגזרת של ויטמין A.
ויטמין A ידוע כחומר טראטוגני- גורם למומים בעובר, לכן שימוש בכל התכשירים המכילים ויטמין A , כולל תכשירים מקומיים (משחות, נוזלים, ג'לים) אסור בזמן ההריון.
בברכה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)