הידבקויות ברחם וטבעת נובה רינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידבקויות ברחם וטבעת נובה רינג
    חנה
    15/07/2011

שלום בעקבות 2 גרידות לאחר לידה נתגלו אצלי הידבקויות בחלל הרחם הרופא המליץ לי להתקין את הטבעת "נובה רינג" ולגרום לווסת (2 סבבים) ואז יתכן וההדבקויות יותרו אם לא כנראה ששוב הצטרך הליך כירורגי - חשוב לציין שאני מניקה הנקה מלאה ומאז הלידה לפני 4.5 חודשים לא קיבלתי מחזור ,אתמול הוצאתי את הטבעת לאחר 3 שבועות .
    1.לאחר כמה זמן המחזור אמור להגיע ?
    2.היות ועדיין לא קיבלתי מחזור מתי בפעם הבאה הצטרך להכניס את הטבעת הבאה ? ביום הראשון של המחזור או לאחר שבוע מאתמול ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הידבקויות ברחם וטבעת נובה רינג - תגובה

ד''ר ירון חמני
    17/07/2011

שלום חנה

לפני שאענה על שאלותייך ומבלי שאני מכיר את המקרה שלך לעומק רק אציין שנטילת גלולות (או נוברינג) היא לא פיתרון במקרה של הדבקויות תוך רחמיות. אם מעוניינים להשתמש בהורמונים אז כדאי דווקא תכשירים הורמונלים אחרים ובכל מקרה במידה שיש חשד גבוה להדבקויות כדאי לבצע הסטרוסקופיה מרפאתית לשם אבחנה וטיפול.

1. קשה לצפות את מועד המחזור שלך כי את מניקה והוא עלול להתעכב עוד מספר חודשים. ההוצאה של הנוברינג עשויה לגרום לדימום נרתיקי(ולא וסת, אל דימום שקשור לטבעת)
    2. את הטבעת הבאה יש להחדיר שבוע לאחר הוצאת הטבעת הקודמת.

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו