כאבי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור
    רוני
    02/08/2011

שלום דר
    בת 41 מאז הלידות שלי לא סבלתי מכאבי מחזור ב 3 חודשים האחרונים יש לי כאבי בטן משתקי רגליים הדימום קצת יותר מבעבר לא נראה חריג
    באולטרסאונד ציסטה 1 5 סמ צלולה ובסיטי 2 ציסטות 1 של 5סמ ואחת של 4סמ פשוטות האם יש עוד בירור או האם צריך להבין שהכאבים לגיטימים
    בתודה מראשא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור

הוספת תגובה

• כאבי מחזור - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    03/08/2011

שלום רוני
    כדי לתת תשובה טובה נדרשת בדיקה גניקולוגית ידנית והערכה נוספת של הממצאים ב-US יחד עם הממצאים בבדיקה. אני נוטה להתיחס לכאבי מחזור עזים לא כ"לגיטמיים", במיוחד עם לא היו לך בעבר. קרוב לוודאי שהציסטות עצמן הן לא הגורם לכאבים.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה בתודה

רוני
    03/08/2011

דר תודה על התשובה
    איך אפשר להבדק על ידך
    וסליחה עך התהיה הסיטי והאולטרסאונד היה באישפוז לפני שבועיים והתוצאות שלו בחלק הראשון שך השאלה ולכן אני אומרת אם אלה התוצאות לא יכול להיות שאחרי שילדתי לפני 14 שנה ועבר זמן מתחילים כאבי מחזור כמו שהיתי נערה שאז חייתי בגיהנום דרך אגב אסור לי גלולות היה לי די וי טי יש לי פקטור פייב ליידן
    שלא מצאו כלום בהלל יפה זלזלו בי ועכשיו אני סובלת ושואלת אם באמת הגיל הוא שהחזיר את הכאבים
    תודה מראש על הסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה בתודה - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    04/08/2011

שוב שלום,
    בד"כ לא שכיח שכאבי מחזור יתחילו בשלב הזה של החיים אבל הכל יכול להיות. בגלל שלא מדובר במצב שגרתי אני אכן ממליץ בדיקה ובירור מקיפים יותר כדי להגיע למסקנות. יש אפשרות לטפל בכאבים.
    הפרטים ליצירת קשר נמצאים באתר של BEOK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו