מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילו לי שחלה מוגדלת לא סדירהמורן28/08/2011
עשיתי היום בדיקת אולטראסאונד וגינאלית וגילו לי שחלה מוגדלת לא סדירה.
בממצא כתוב שייתכן שיש לי dermoid.
האם ניתן לטפל בזה?
אבקש שתחזרו אליי דחוף, אני מאוד חרדה, אני עומדת להתחתן ורוצה להקים משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילו לי שחלה מוגדלת לא סדירה - תגובה
ד``ר יובל קאופמן28/08/2011שלום מורן,
ראשית לא להלחץ. דרמואיד הוא ממצא שחלתי שכיח וע"פ רוב שפיר שבד"כ דורש מעקב ורק לעיתים הוצאה על ידי ניתוח לפרוסקופי. אם את לא שקטה, כדאי לפנות אל רופא הנשים לקבלת הסבר על הממצא או לחזור על אולטראסאונד במקום אחר.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשחלה מוגדלת
מורן28/08/2011אם לא אצטרך את הניתוח מהו הטיפול?
האם זה פוגע בסיכויים להרות?
מהו משך ההחלמה אחרי הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשחלה מוגדלת - תגובה
ד``ר יובל קאופמן28/08/2011שוב שלום,
לפני דיון על ניתוח כדאי להגיע ליעוץ ולנסות להעריך את הממצא. במידה ויש צורך להוציא אותו הטיפול הוא בד"כ על ידי לפרוסקופיה (בהרדמה כללית תוך ניפוח הבטן וביצוע מספר חורים בבטן תחתונה). בניתוח ניתן להוציא את הממצא ולשלוח לבדיקה פתולוגית. ההתאוששות בד"כ מהירה - ימים בודדים. ברוב המקרים לא תהיה פגיעה משמעותית בשחלות עד כדי בעיית פוריות.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)