מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטה אנדומטריומה במד שמאלרותם01/09/2011
שלום אני ובעלי לקראת הזרעות עקב בעית זרע קלה.. לפני תחילת הטיפולים התלוננתי על כאבים בשחלה שמאל בבסופו של דבר אובחנו כציסטה אנדומטריומה בגודל של 39*26 באולטרסאונד זרימות האחרון שעברתי ב-18/8/2011 נאמר לי גודל הציסטה בשחלה שמאל וששחלה ימין נקייה לגמרי... אתמול התחלתי לחוש כאבים זהים בשחלה ימין ואני פוחדת שאכשהו זה הגיע לי גם לשם חלילה , יכול לקראת מצב כזה?
יש לי ניתוח לפרוסקופיה ב22/9 .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה אנדומטריומה במד שמאל - תגובה
ד``ר יובל קאופמן09/09/2011שלום רותם,
אנדומטריומה היא ציסטה שמופיעה עם אנדומטריוזיס. הכאבים שאת מרגישה קרוב לוודאי לא נובעים מהציסטה אלא מנגעי אנדומטריוזיס אחרים באגן. חשוב מאוד אם את הולכת ללפרוסקופיה שתבוצע הערכה אופטימלית של האגן על ידי בדיקה ואולטראסאונד וגם שהניתוח יבוצע אך ורק אצל מומחה לניתוחי אנדומטריוזיס. נמצא במחקרים כי יש הבדלים בתוצאות הניתוח והשלכות להמשך אם הניתוח מבוצע אצל מנתח המתמחה בתחום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)