חיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפה
    מיכל
    24/09/2011

אני סובלת מכאב בטן חזקים במיוחד
    הגעתי לבית חולים למיון ושם עברתי אולטראסאוד וגינילי ובדיקה וחד משמעית נאמר ונכתב שאין זו בעיה נשית , בהמשך הברור נשלחתי לCT
    בטן עם חומר ניגוד ושם נכתב לי בממצא שחלה שמאלית מוגדלת עד כ 4 ס"מ עם מס' מבנים היפודנסים בתוכה ,
    פרט לכך אברי הבטן והאגן נראים ללא ממצא חריג ,
    רופא כירוג טוען שחלה רופא נשים טוען לא ממצא נשי ,
    כך נשלחתי הביתה ואחר תרופת הרגעה והכאב חזר בבור שוב מה עלי לעשות
    אני פוחדת מתסבוכת אני בת 26 לא נשואה
    אנא תשובתך תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפה

הוספת תגובה

• חיפה - תגובה

ד''ר ירון חמני
    25/09/2011

שלום מיכל

כמובן שלא ניתן לסייע לך מבלי לגוש אותך, לדבר ולבדוק אותך.
    אוכל רק לומר ששחלה שמאלית מוגדלת ל-4 ס"מ היא אינה ממצא חריג והממצאים ההיפודנסים הם זקיקים שחלתיים ולכן על פי ה CT סביר להניח שאין בעיה גינקולוגית

בהצלחה, דר' ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

מיכל
    26/09/2011

לפי תשובתך אני מבינה שהבעיה היא לא גנקולוגית
    האם עלי לבקש ברור קולונוסקופיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד''ר ירון חמני
    26/09/2011

שלום מיכל

כמובן שאיני יכול לומר שהבעיה אינה גינקולוגית על סמך הפרטים שמסרת. רק ציינתי שהממצא ב-CT אינו פתולוגי. חשוב לדעת עוד פרטים לגבי הכאבים שלך וגם לבדוק את הבטן ואז להעריך מהי הסיבה הסבירה ביותר לכאבי הבטן
    גם לגבי המשך הבירור קשה לי להמליץ מכיון שאין לי מספיק פרטים. נסי לברר מהרופאים שבדקו אותך מהו המשך הבירור שהם ממליצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו