מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות לבנות מהנרתיקמלכה26/09/2011
חשוב לציין שאני בת 51 ואין לי מחזור מיזה 3 חודשים יש לי אבצס במפסעה קרוב לשפתיי הערווה שזה הולך וחוזר וזה מציק ומגרד לי ולפעמיים נרגע קצת אחרי שטיפה , בבוקר אני קמה ואני מרגישה רטיבות בנרתיק שזה הפרשה מרובה ולבנה לאחר מתן שתן ולאחר ניגוב אני מרגישה צריבה ויובש בנרתיק ורק שטיפה מקלה קצת האם זאת דלקת? האם מקור הבעיה זה האבצס? אך מתפתרים מהאבצס הזה. אני מיואשת כי האבצס יכול לעשות לי בעיות כי יצא לי פעם אחת דרך הנרתיק וזה מאוד כאב ועברתי ניתוח בבית חולים לניכוז אודה לך מאוד אם תעזור לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לבנות מהנרתיק - תגובה
ד''ר ירון חמני26/09/2011שלום מלכה
עלייך לפנות לבדיקת רפוא נשים. לברר האם מדובר בפצע מוגלתי או באבצס. לברר האם טיפול אנטיביוטי מספיק או שיש צורך לבצע ניקוז ניתוחי. כמו כן לברר את מקור ההפרשה - האם מדובר בהפרשה פטריתית או אחרת.
תשובות לכל השאלות הללו ניתן לתת רק לאחר בדיקה ולכן גשי לרופא כי הבעיה לא תיפתר מאליה.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)