ד"ר ירון נחמני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר ירון נחמני
    שרון
    11/10/2011

שלום רב
    ענית על שאלותיי בתאריך 6-10 ושם פירטתי מה עברתי הייתי רוצה רק לדעת
    זה שעברתי הריון כימי ספונטני לפני 5 חודשים יש לזה קשר לשרירן?
    שרירן בגודל 0.5*1 סמוך לקרן ימין דבוק לקיר הקידמי עד כמה יכול להוות בעייה לקליטת הריון ?
    מכוון שאין לשרירן גבעול אז זה מסבך יותר את ההסרה שלו (לפי הבנתי ) ואני בחורה צעירה שכל כך כל כך רוצה להיות אמא ומפחדת לסכן את הרחם עם השרירן לא כל כך מהווה בעייה
    אני בסך הכל עברתי 2 הזרעות עם איקוקלומין למה מלכתחילה להפנות לניתוח??
    הייתי מאד רוצה שתענה לשלושת השאלות שלי
    אני מודה לך מאד מאד ותבורך על הזמן שאתה מקדיש

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר ירון נחמני

הוספת תגובה

• ד"ר ירון נחמני - תגובה

ד''ר ירון חמני
    13/10/2011

שלום שרון

ראשית, כפי שהסברתי יש התלבטות טיפולית במקרה שחך ולא ניתן לתת החלטה גורפת במסגרת הפורום מבלי להכיר את המקרה יותר מקרוב.
    המחשבה בבסיס ההמלצה של הרופא שלך לנתח היא ששרירן שבולט לחלל פוגע בסיכויי הפוריות ועלול לגרום סיבוכים גם בהריון ולכן עדיף להסיר אותו לפני שממשיכים טיפולי פוריות. העובדה שהרופא ביצע את ההיסטרוסקופיה חושב שיש חלל תקין בסך הכל מחזק את ההמלצה שלא לעבור ניתוח בשלב זה.
    1. להריון הכימי שעברת אין קשר לממצא ברחם.
    2. שרירן בגןדל 1 ס"מ שבולט לחלל יכול הפריע לפוריות אבל כפי שהסברתי צריך לבדוק לעומק את העניין במקרה הספציפי שלך

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא פרטי

שרון
    13/10/2011

שלום ד'ר

אני מאד מודה לך על הפירוט של התשובות שלך
    נניח שהייתי רוצה לבוא אלייך להתרשמות המקרה שלי
    איך אתה יכול לדעת בדיוק מה הוא ראה בהיסטרו..
    בלי דיסק שאני מקבלת (שזה לפי דעתי לא בסדר עד שעוברים בדיקה כזאת זה צריך להיות מתועד לדיסק)
    אני יצטרך לעבור את זה שוב?
    ***רציתי לדעת עם אתה עובד באזור פתח תקוה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא פרטי - תגובה

ד''ר ירון חמני
    22/10/2011

שלום

נכון שהפרטים עלולים להיתו חסרים אבל ניתן לעתים לדבר עם הרפוא לקרוא את הדוח לשאול שאלות נוספות וכולי

בהצלחה, דר ירון חמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו