מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה ואי פריוןe07/05/2007
שלום דר' !
אני בת 22.5 נשואה כשנה וחצי ללא ילדים.
בבדיקת אולטרה סאונד גיניקולוגי נמצאה אצלי מיומה בפונדוס בגודל 49X44 ורחם במרקם שרירני.
בדיקת אולטרה סאונד נוספת נאמר שהמיומה היא בצמוד לרחם מימין שנראה כשרירן על גבעול בגודל הנ"ל. ובבדיקה נוספת נאמר שהמיומה נמצאת בצמוד לקיר קידמי בגודל הנ"ל.
אורך רחם: 84 מ"מ עובי: 47 מ"מ רוחב: 73 מ"מ.
עפ"י בדיקת דם (פרוגסטרון) ועפ"י מעקב זקיקים נמצא שיש ביוץ.
עלי לציין שהוסת אצלי נמשכת לפחות 7 ימים ובימים הראשונים יש לי כאבים חזקים ודימום רב ומכיוון שאני שומרת נידה היה חשש שהביוץ נופל על ימים שלפני המקווה.
ולכן טופלתי בחודש שעבר באיקקלומין כדי לדחות את הביוץ- חצי כדור ליום למשך 5 ימים, הביוץ התרחש אחרי המקווה אך לא הצלחתי להרות. כעת אני מתחילה טיפול נוסף של כדור 1 למשך 5 ימים.
שאלתי היא האם המיומה היא זו שמפריעה לקליטת ההריון? כיצד עפ"י תיאורי השרירן לעיל ניתן לדעת את מיקומו.? האם כדאי ואפשר להסיר את המיומה ללא פגיעה בפוריות? אני צעירה ורוצה ילדים. תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה ופריון
ד''ר דוד סוריאנו12/05/2007הרושם העולה כי שרירן זה אינו נמצא בדופן הרחם אינו דוחק את הרירית ולכן השפעתו על הפריון שולית אך יש צורך בהיכרות עימך ובדיקתך לשם קבלת פרטים מלאים
האם בוצעה היסטרוסקופיה אבחנתית? האם בוצע צילום רחם?
אשמח לסייע בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)