שרירן וטיפול פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן וטיפול פוריות
    שרון
    07/11/2011

שלום רב
    אני בת 28 שוקלת 62 ק"ג נשואה שנתיים ובטיפולי פוריות. הזרע של בעלי תקין וגם אצלי תקין חוץ ממה שאני אציין בהמשך...
    עשיתי 2 הזרעות עם איקוקלומין ובינהם היה לי הריון כימי ללא טיפולים
    עשיתי צילום רחם: חצצורות תקינות רחם תקין מלבד פגם מילוי בקרן ימין
    שהתברר בהיסטרוסקופיה : תעלת צואר רחם תקינה מבנה רחם תקין בסמוך לקרן ימין מבנה דמוי שרירן בקוטר 0.5*1 ס"מ דבוק לקיר הקידמי ואינו חוסם את הפיה ואת פיות החצוצרה. הרופא שעשה לי את ההיסטרו כתב שברגע זה הוא אינו ממליץ להתערב כירוגית והרופא בבית חולים שבו אני עושה טיפולים הפנה אותי לניתוח בהיסטרו..
    שאלתי: 1.היא מה הסיכוי שאני יקלט להריון ללא ניתוח?השרירן הוא עד כדי כך מפריע?
    2. ההורמונים גורמים לשרירן לגדול אני מזריקה גונאל
    ==* ופירטטתי הכל כדי שהמצב יהייה ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן וטיפול פוריות

הוספת תגובה

• שרירן וטיפול פוריות - תגובה

ד''ר ירון חמני
    07/11/2011

שלום גאני

זכור לי שכבר התיחסנו למקרה שלך. קשה להתרשם מבלי לראות את הממצאים. שרירן תת רירי אכן פוגע בסיכויי הפוריות אבל נראה לי שכדאי להעדיף את דעת הרופא שביצע את הבדיקה והתרשם מחלל הרחם שלך
    הורמונים עלולים תיאורטית לגרום לגדילת הממצא אבל לא מדור בגדילה משמעותית בפרק זמן קצר

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו