מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישי דם לאחר הפלהעדי04/12/2011
שלום!
לפני כשבוע בדיוק עברתי הפלה תרופתית בשבוע ה-6 להריון.
כידוע,ביום הראשון של התהליך לוקחים 3 כדורים וכעבור 48 שעות עוד 2 כדורים נוספים שאיתם מגיעה הווסת.
במהלך התהליך הופיע לי דימום חזק הכולל קרישי דם ממש גדולים,הרופא אמר שזה תקין ורצוי שזה יקרה על מנת שהדימום וקרישי הדם ינקו את הרחם.
היום,אחרי שבוע בדיוק שהסתיימה הווסת,כשאני עושה פיפי יוצא לי כמו "חוט" כזה של קריש דם-לא קריש דם כמו שיש בווסת אלא יותר ג'לי כזה ובהיר בצבעו.האם זה תקין? זה מצריך בדיקה דחופה? כי בעוד שבוע יש לי ביקורת בשביל לראות שהתהליך אכן בוצע כמו שצריך.
ושאלה אחרונה,האם אפשר לקיים יחסי מין במצב כזה?
אודה לך מאוד על תשובתך,ואודה עוד יותר אם היא תהיה מהירה כי הנושא ממש מלחיץ!!!
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם לאחר הפלה - תגובה
ד``ר יובל קאופמן05/12/2011שלום עדי
הממצא שאת מתארת לא נשמע מלחיץ. אפשר לחכות לביקורת המתוכננת.
כדאי להמנע מיחסי מין עד שבביקורת נאמר לך כי הרחם ריק מתוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)