ליובל קאופמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליובל קאופמן
    מסק
    08/12/2011

שלום רב,
    הייתי אצלך לגבי חשד לאנדומטריוזיס אבל נגע בבטן. אני שבוע וחצי משתעלת שיעולים יבשים כאילו משהו תקוע ומציק בגרון לא קבעתי תור לרופא משפחה כי חשבתי שיעבור.. הבוקר הסתכלתי במראה עם פנס בגרון לראות מה תקוע"" וקלטי נקודה קטנה אדומה מושלמת באמצע הגרון עכשיו נכנסתי ללחץ..
    אני לא צינתי שיש לי ציסטה כחלכחלה בלחי שמאל כבר 3 חודשים והיתה לי ציסטה כזאת לפני 10 שנים האם יכול להיות שיש לי אנדומטריוזיס גם בגרון?????
    למי ללכת לגבי הגרון??? האם זה גם יכול להיות סיבה לתת פעילות בלוטת תריס גם איך שגוף משתולל??
    אני ממש מקווה שזה יהיה כלום מה שראיתי בגרון כי אם זה יהיה חיובי-(והבנתי שזה נדיר) זה ממש מציק לי... האם אתה תוכל לראות אותי שוב בהקדם ? האם להראות לאיזשהו עוד סוג של רופא אבל הבנתי שלא כל הרופאים מתמצאים באנדו ובעיקר אם יש מצב שזה בגרון???
    תודה רבה ד"ר ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליובל קאופמן

הוספת תגובה

• ליובל קאופמן - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    10/12/2011

שלום רב,
    נגעי אנדומטריוזיס במקומות מרוחקים כמו בלוע, גרון הם נדירים ביותר. קרוב לוודאי שאין קשר בין הממצא שראית לבין אנדומטריוזיס אך מומלץ לפנות לרופא אף אוזן גרון, להבדק ולציין בפניו כי את סובלת מאנדומטריוזיס. צריך גם לבדוק מהי הציסטה הכחלחלה שיש לך בלחי. זה לא אמור להשפיע על בלוטת התריס.
    מציע שבכל מקרה תגיעי אלי בהקדם לביקורת. אני מעוניין להתרשם ג מהממצאים שציינת.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו