אנדומטריוזיס ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס ??
    מלכה
    08/12/2011

שלום , שאלתי הראשונה מהם תאים אנדומטריים? מה הסימפטומים ואיך הם מתבטאים וניצפים במיוחד כשאין רחם ושחלה. ואיך ניתן לטפל בזה. ב . אני בת 67 ,סכרתית סוג 2 , מטופלת רק בגלוקומין 1 ליום. לאחרונה אני מרבה לתת שתן בכמויות במיוחד בלילה, זאת לאחר הפסקת הורומנים .בבדיקות שתן למציאת סוכר בשתן (שהיה תקין) היו הליקוציטים 500 והאירטרוציטים 25, הרופא לא התייחס לזה ולאחר בדיקה נוספת שעשיתי וזה חזר התעקשתי על תרבית שהראתה המצאות חיידק.קבלתי אנטיביוטיקה לשבוע, והבדיקה שלאחריה, התרבית היתה שלילית אך הליקוציטים היו 500. והרופא לא מתייחס למרות שאני טוענת על ריח חריף של שתן וצבע צהוב על הפד (לא נראה כהפרשה) למרות שצבע השתן הוא מאוד בהיר. האם הבעיה היא גניקולוגית , למרות שלפני 20 שנה עברתי כריתת רחם ושחלה? או לגשת לאורולוג, להמשך בירור? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס ??

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס ?? - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    10/12/2011

שלום מלכה,
    אין קשר בין הממצאים שאת מתארת לבין אנדומטריוזיס. לא מתאים גם מבחינת הגיל. אפשר לפנות לאורולוג בנושא.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו