מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומטריוזיסהודיה12/12/2011
שלום לך,
אני בת 37, רווקה ללא ילדים
עברתי לפני חודש ניתוח להוצאת ציסטות מסוג אנדומטריוזיס
תחילת הניתוח החל בשיטה של הלאפרוסקופיה להוצאת הציסטות הדו צידיות משתי השחלות ומשהתגלו הדבקויות גם במעי
עשו לי ניתוח עם פתיחת בטן לאורך מהטבור ומטה והורידו 2 ס"מ מהמעי.
להמשך טיפול נתנו לי לקחת גלולות לתקופה של חצי שנה לעת עתה.
מועד קבלת המחזור הגיע ולא קיבלתי וסת. האם זה נורמאלי?
ישנו קטע בבטן שעדיין רדום ומרגישה כאב צורב באותו איזור בבטן.
רציתי לדעת כמה זמן החלמה אחרי ניתוח כזה.?
אני עדיין מרגישה תחושה של לחץ בבטן וקושי בהתכופפות מטה ובלבישת בגדים שהייתי רגילה ללבוש קודם.
אודה על תשובה בהקדם.
הודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס - תגובה
ד''ר ירון חמני14/12/2011שלום הודיה
העדר וסת לאחר הפסקת גלולות לא צריכה להטריד אותך. זו תופעה שבדרך כלל קשורה להידקקות הרירית תחת שימוש בגלולות. מפתיע אותי שכבר הפסקת גלולות כי בדרך כלל מומלץ ליטול גלולות באופן רציף לפחות למשך 3 חודשים.
כאבים ואי נוחות בבטן עלולים להימשך עוד מספר שבועות. לעתים יש תחושת רגישות יתר שנובעת מחיתוך עצבים שטחיים אך תופעה זו חולפת מאליה.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
הודיה15/12/2011שלום לך
רציתי לציין שהניתוח היה בתאריך 7.11.11 ומאז לא קיבלתי מחזור, זאת אומרת שעדיין לא התחלתי בטיפול של לקיחת הגלולות.
אני מחכה לקבל ווסת ראשונה כדי שאוכל להתחיל בטיפול.
זאת היתה שאלתי מלכתחילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)