מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקויות אחרי ניתוח קיסרימאיה01/02/2012
שלום.
לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח קיסרי. מאז תמיד הרגשתי חוסר נוחות בבטן.
בחצי שנה האחרונה תחושות אלו התגברו והופיעו תחושות שכאילו משהו מושך לי בתוך הבטן, במיוחד אחרי שאני מבצעת התעמלות ספורטיבית הכוללת כפיפות בטן, בעת מאמץ בשירותים ובמהלך עמידה ממושכת או שכיבה ממושכת בתנוחה אחת.
ביקרתי אצל רופאת משפחה שאמרה כי ייתכן שאלו הדבקויות.
השאלה היא האם תופעות כאלו קלות, שהן רק "מציקות" ואינן כרוניות או בלתי נסבלות - יכולות להעיד עדיין על תופעה זו?
אציין שזה לא קבוע, אלא בא והולך, ואולי בסך הכל קשור למשהו של שרירים, שעדיין ובע מהניתוח, שקצת "בילגן" את האיברים הפנימיים...
אשמח לשמוע עצה האם יש צורך לעשות עם זה משהו, או לחיות עם זה ככה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר יובל קאופמן05/02/2012שלום מאיה,
קשה מאוד להתיחס לתלונות שלך מבלי לבדוק אותך. כמובן שלא מדובר בתיאור ספציפי שמכוון לבעיה ספציפית. לאחר בדיקה אפשר לנסות להתרשם אם מדובר בהדבקויות תוך בטניות, פגם בצלקת או בדופן הבטן או משהו אחר.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקויות אחרי ניתוח קיסרי
דינה15/02/2012אני כמעט 5 חודשים לאחר קיסרי. יש לי הדבקויות ויש לי אותם סימפטומים כמו אצל בחורה. האם עיסוי צלקת והאזור יכולים לעזור? אגב, אצלי באזור הצלקת יש נפיחות גדולה מאוד כמו בטן (זה לא שומן, אני כבר חזרתי לכושר וירדתי במשקל). הבנתי שנפיחות בגלל הדבקויות, האם זה יעלם עם הזמן, כמה זמן זה יקח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)