הדבקויות לאחר ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקויות לאחר ניתוח קיסרי
    דינה
    19/02/2012

אני כמעט 5 חודשים לאחר קיסרי. יש לי הדבקויות באזור הצלקחת.האם עיסוי צלקת והאזור יכולים לעזור? אגב, אצלי באזור הצלקת יש נפיחות גדולה מאוד כמו בטן (זה לא שומן, אני כבר חזרתי לכושר וירדתי במשקל). הבנתי שנפיחות בגלל הדבקויות, האם זה יעלם עם הזמן, כמה זמן זה יקח?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדבקויות לאחר ניתוח קיסרי - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    20/02/2012

שלום טינה,
    עיסוי לא יעזור להדבקויות.
    הנפיחות שיש לך קרוב לוודאי אינה כתוצאה מהדבקויות ודורשת בדיקה מדוקדקת. אם את מקבלת מחזורים תנסי לשים לב אם האיזור מתנפח יותר במחזור.
    ובקיצור, כדאי לך לבוא להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבה לנפיחות

טניה
    20/02/2012

הנפיחות היא באזור הצלקת ולא קשורה למחזור. בהתחלה עשו ניקוז (לא היה זיהום רק מים). אחר כך, 6 שבועות לאחר הניתוח עדיין היה נוזל שם אבל בכמות קטנה ולכן לא נקזו.
    האם זו הסיבה לנפיחות? האם זה יעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבה לנפיחות - תגובה

ד''ר ירון חמני
    29/02/2012

שלום דינה

אני מצטרף לדעתו של דר קאופמן. נוזל לא אמור להצטבר בצלקת הניתוחית. המצב שאת מציינת מחייב בדיקה והבנה ברורה יותר של הסביה לנפיחות

בהצלחה, דר ירון חמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו