מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר חמניאילה25/02/2012
ד"ר חמני שלום,
ביקרתי במרפאתך במהלך חודש פברואר שבהר הצופים.
לאחר בדיקת US ובדיקה גניקולוגית ולאחר שהתבוננת במעקב US שבוצעו ביום החמישי של המחזור שלי בשלושת החודשים האחרונים. ולאחר שרופאת המשפחה שלי המליצה לי לעבור ניתוח להסרת שחלה בלבד. נוכחת כי הרחם שלי גדולה כמעט פי 3 ומלאה בשרירנים בדופן הפנימית.המלצת לי בפגישתנו על ניתוח להסרת הרחם (אני בת 46 ולא מתכננת הריונות נוספים) כולל הסרת שחלה אחת בלבד.
אני פונה אליך בפורום זה מכיוון שמיום שיצאתי מהמרפאה אין לי לילה של שקט נפשי . אני מאוד פוחדת מניתוח ויחד עם זאת פוחדת מסיבוכים עתידיים (אם ישנם). המלצת לי על ניתוח מיקרוסקופי+ הדבקת סרט להרמת אזור האגן. שאלותי אליך:
1. האם קיים סיכוי שאגיע לניתוח זעיר פולשני ובמהלך הניתוח לא יצליחו להסיר את הרחם וייאלצו לחתוך בבטן?.
2. האם יכול להיות מכיוון שהגעתי אליך ובאותו היום קיבלתי גם את המחזור שהרחם היתה גדולה מאוד מפאת העיתוי בו בדקת אותי?.
3.לא ציינתי בפניך שבנוסף לכאבים עזים ודימומים אינטנסיביים אני חשה כאבי ראש עזים , בחילות והקאות (ממש סימפטומים של הריון) האם יש לתופעות אלה קשר למצב הרחם שלי.
אני מודה לך מאוד ושמחה שמצאתי אותך בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר חמני - תגובה
ד''ר ירון חמני29/02/2012שלום איילה
כפי שקבענו, תגיעי אליי למרפאה לשיחה חוזרת. תקבלי הסברים נוספים ובעיקר דברי הרגעה..
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)