ציסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה
    שלומית
    25/03/2012

במשך שנה וחצי אני מרגישה כאבים חזקים בבטן התחתונה , תמיד חשבתי שזאת דלקת והרופא המטפל אף פעם לא בדק אותי הוא תמיד היה מביא לי אנטיביוטיקה , ועוד כדורים כדי להעביר את הכאב , לפני 5 ימים הרגשתי כאב נורא חזק ופניתי לגניקולוג אחר , הוא בדק אותי בפעם הראשונה , וגילה ציסטה בגודל 5.5 ס"מ נתן לי הפניה למיון ושם הייתי מאושפזת 3 ימים תחת זריקות וולטרן . בהתחלה אמרו לי שאני צריכה ניתוח , כי הציסטה נמצאת הרבה זמן והיא לא תרד לבד ואחרי 3 ימים של בדיקות הרופא אמר לי שאני יכולה להשתחרר הביתה , לחכות למחזור ולהתחיל לנטול גלולות . הבעיה היא שאני לא יודעת מתי המחזור יגיע , יש לי מחזור כל 3 \ 4 חודשים והכאב נורא חזק כרגע , השאלה שלי היא מה אני עושה עכשיו ? אני כבר לא סומכת על שום רופא בעיר הזאת , כל אחד אומר לי משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשחלה

הוספת תגובה

• ציסטה בשחלה - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    25/03/2012

שלום שולמית
    לפי התיאור שלך נשמע שקיבלת תשובה לא מספקת. כדאי לעשות הערכה טובה של המקור לכאב שהוא לא בהכרח קשור לציסטה. כמו כן, כדאי להמנע מהמנות החוזרות של האנטיביוטיקה. מציע לך לעבור הערכה אצל רופא מומחה. דר חמני נמצא בירושלים ואני בחיפה. נשמח לעזור לך
    דר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו