אנדומטריוזיס??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס??
    מיכל
    22/04/2012

שלום, אני כחצי שנה לאחר לידה שניה, לידה רגילה לאחר לידה קיסרית קודמת. זמן קצר לאחר הלידה החלו לי כאבי בטן תחתונה, כאב שורף כאילו יש דלקת בחלל הבטן שלעיתץי קרובות מלווה בתחושת צריבה בנרתיק. לאחרונה שמתי לב כי ביום שאחרי יחסי מין הכאבים מופיעם ביתר שאת. עברתי כבר מספר רופאים שחשדו בהדבקויות או באנדומטריוזיס. ביקרתי אצל מומחה לתחם שלא הרגיש בבדיקה נגעים וציין כי האברים העים בחופשיות.
    האם ייתכן כי מדובר באנדו למרות שמעולם לא היה לי סימפטומים אחרים של המחלה??
    האם יכול להיות סבכלל מדובר בדלקת כלשהי??
    כרגע ממליצים לי על לפרוסקופיה אבל אני דיי חוששת במיוחד לאור העובדה שאין לאף רופא כיוון ממש ברור מה מקור הכאבים??

אשמח לסיוע כי אני כבר ממש סובלת.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס??

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס?? - תגובה

ד''ר ירון חמני
    23/04/2012

שלום מיכל

תלונות שמתחילות לאחר לידה אופייניות לאנדומטריוזיס. העובדה שלא סבלת עד לאחרונהאינה שוללת את קיום המחלה. אבל אני מסכים שעל פי מה שסיפרת הסבירות לאנדומטריוזיס אינה גבוהה וחסרים פרטים נוספים. כאב יום לאחר קיום יחסים אינו אופייני.
    לכן נראה לי שכדאי לשלול סיבות אחרות לתלונות כגון דלקת נרתיקית ולהתייעץ עם רופא מומחה לאנדומטריוזיס שיקבל את מלוא האינפורמציה ויעזור להחליט אם כדאי לבצע לפרוסקופיה.

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מיכל
    23/04/2012

ד"ר חמני, תודה על תשובתך.
    האם בדלקת נרתיקית או אולי אגנית יכול להיות סימפטום גם של כאבי בטן שורפת? האם יכול להיול שדלקת נמשכת כ"כ הרבה זמן?

ניסיתי לקבוע תור למרפאתך אך יש המתנה ארוכה האם יש מרפאה נוספת בה אתה מקבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד''ר ירון חמני
    08/05/2012

שלום מיכל

דלקת אגנית היא לא אבחנה סבירה במצבך.
    איני יודע באיזו מרפאה ניסית לקבוע אבל ניתן לקבוע תור בשר"פ או להוסיף אותך לאחת המרפאות המלאות

בהצלחה, דר ירון חמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו