מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומטריוזיס??מיכל22/04/2012
שלום, אני כחצי שנה לאחר לידה שניה, לידה רגילה לאחר לידה קיסרית קודמת. זמן קצר לאחר הלידה החלו לי כאבי בטן תחתונה, כאב שורף כאילו יש דלקת בחלל הבטן שלעיתץי קרובות מלווה בתחושת צריבה בנרתיק. לאחרונה שמתי לב כי ביום שאחרי יחסי מין הכאבים מופיעם ביתר שאת. עברתי כבר מספר רופאים שחשדו בהדבקויות או באנדומטריוזיס. ביקרתי אצל מומחה לתחם שלא הרגיש בבדיקה נגעים וציין כי האברים העים בחופשיות.
האם ייתכן כי מדובר באנדו למרות שמעולם לא היה לי סימפטומים אחרים של המחלה??
האם יכול להיות סבכלל מדובר בדלקת כלשהי??
כרגע ממליצים לי על לפרוסקופיה אבל אני דיי חוששת במיוחד לאור העובדה שאין לאף רופא כיוון ממש ברור מה מקור הכאבים??
אשמח לסיוע כי אני כבר ממש סובלת.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס?? - תגובה
ד''ר ירון חמני23/04/2012שלום מיכל
תלונות שמתחילות לאחר לידה אופייניות לאנדומטריוזיס. העובדה שלא סבלת עד לאחרונהאינה שוללת את קיום המחלה. אבל אני מסכים שעל פי מה שסיפרת הסבירות לאנדומטריוזיס אינה גבוהה וחסרים פרטים נוספים. כאב יום לאחר קיום יחסים אינו אופייני.
לכן נראה לי שכדאי לשלול סיבות אחרות לתלונות כגון דלקת נרתיקית ולהתייעץ עם רופא מומחה לאנדומטריוזיס שיקבל את מלוא האינפורמציה ויעזור להחליט אם כדאי לבצע לפרוסקופיה.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מיכל23/04/2012ד"ר חמני, תודה על תשובתך.
האם בדלקת נרתיקית או אולי אגנית יכול להיות סימפטום גם של כאבי בטן שורפת? האם יכול להיול שדלקת נמשכת כ"כ הרבה זמן?
ניסיתי לקבוע תור למרפאתך אך יש המתנה ארוכה האם יש מרפאה נוספת בה אתה מקבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד''ר ירון חמני08/05/2012שלום מיכל
דלקת אגנית היא לא אבחנה סבירה במצבך.
איני יודע באיזו מרפאה ניסית לקבוע אבל ניתן לקבוע תור בשר"פ או להוסיף אותך לאחת המרפאות המלאות
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)