שלשולים קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים קשים
    רחל
    13/08/2012

אני אישה בת 52 עברתי ניתוח להוצאת רחם לפני 10 ימים. לפני 3 ימים החלו עויתות חזקות בבטן ושלשולים קשים.
    בבדיקת דם שערכתי ההמוגלובין הוא 10 . האם יש קשר לניתוח? לברזל הנמוך?
    יש לציין שלנפי הניתוח ההמוגלובין היה 11.7 כרגע אינני נוטלת כדורי ברזל בגלל השלשולים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים קשים

הוספת תגובה

• שלשולים קשים - תגובה

ד''ר ירון חמני
    13/08/2012

שלום רחל

יתכן שהשלשול אינו קשור לניתוח והוא מקרי בלבד אבל כדאי להתייעץ עם הרופא המנתח. לא ציינת אם את מרגישה טוב, האם יש לך חום, הקאות וכולי

ישנה אפשרות שהשלשול קשור לניתוח - למשל שלשול וכאבי בטן עלולים להיות תגובה מאוחרת לשימוש באנטיביוטיקה סביב הניתוח. כמו כן שלשול הוא לעתים תגובה לבעיה בבטן. ישנה אפשרות שהשלשול קשור לעצירות ממושכת (אם הייתה ) בעקבות הניתוח.

כאמור יתכן שמדובר באירוע קטן ומקרי אבל כדאי להתייעץ עם הרופא שניתח

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיחה

רחל
    14/08/2012

תודה דר' על תגובתך.
    אציין כי יש לי כאבי בטן חזקים מעין התכווצויות ומאז הניתוח החום נע בין 37.2-37.9 בוקר-ערב. אני מאוד חלשה גם מהשלשולים, מהחום וגם מחוסר ברזל. מה היית ממליץ?תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו