מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקויות-מיואשת!אני15/08/2012
שלום-אני בת 24+ילד בן 4. ניסתי להרות שוב וחוויתי 5 הפלות. 4 בשבועות מוקדמים ואחת לידה שקטה שבוע 23. (סיבה ספציפית להפלות-לא מצאו.) עברתי 3 גרידות ועוד אחת לאחר ההפלה בשבוע 23. ו-2 היסטרו' אחת להסרת שאריות שליה ואחת נוספת להסרת מחיצה. מאז-ההפלה בשבוע 23 (כתוצאה מירידת מים מוקדמת) אני מנסה להרות שוב .. למעלה מ- 9 חודשים (בעוד שבדר"כ הצלחתי ברגע להרות)ועכשיו..לא. אני סובלת מכאבי מחזור קשים-גב ואגן חזקים לפני ואחרי המחזור וכאבים בזמן מגע מיני. ובנוסף המחזוור התקצר מ-6 ימים ל- 3 ימים. שאלתי=האם יש מצב להידבקויות? לפני כשנה עשיתי היסטרו' -ראו רקמה פיברוטית.(לפני הסרת המחיצה ברחם). ולפני חצי שנה עשיתי היסטרו' אבחנתית ונאמר לי שהכל בסדר. האם יש טעם לנסות ולעשות שוב היסטרו'? כי,כן יש לי תחושה שיש לי הידבקויות ומשהו הישתבש. מה עלי לעשות איזה בדיקות??אני מיואשת!האם יש קשר בין הדברים? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקויות-מיואשת! - תגובה
ד``ר יובל קאופמן15/08/2012שלום אני,
המצב שאת מתארת בהחלט יכול לנבוע מהדבקויות תוך רחמיות. מומלץ ראשית לעבור בירור כולל אולטראסאונד טוב להערכת המצב ברחם. עדיף לבצע בזמן וסת. על סמך זאת להחליט על היסטרוסקופיה חוזרת. בכל מקרה, אם יש ספק אני מציע לך לבצע שוב היסטרוסקופיה.
בהצלחה,
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)