מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנה בעקבות בדיקה פטלוגיתכוכב24/08/2012
שלום, קיבלתי אבחנה שאומרת simple hyperplasia without atypia of endometrium הייתי שמחה לדעת מהן ההשלכות ואופן הטיפול בהליך זה, הטיפול הראשוני שקיבלתי 2 כדורים ליום, מסוג פרוברה - 5 מ"ג ומעקב רפואי לעוד 3 חודשים. והאם ישנם טיפולים נוספים? תודה כוכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת לציין...
כוכב24/08/2012שלאחר שימוש בכדורים קרוב לחודש התחלתי להרגיש חלק מתופעות הלוואי הנדירות המופיעות במרשם.. בעיות בראיה, טשטוש, דימום, נפיחות (בצקת), חולשה, תשישות/עייפות הרופאה שנתנה לי את הכדורים... מסרה להמשיך עם עם הטיפול עד לסיומו (ז"א לחודשיים נוספים) יש לי חשש כבד, שייגרם נזק בעקבות כך... לתשובתך הדחופה כוכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהופרט נוסף
כוכב24/08/2012אני בשנותיי הראשונות של גיל 50...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהופרט נוסף - תגובה
ד``ר יובל קאופמן24/08/2012שלום כוכב,
הטיפול שקיבלת הוא טיפול מתאים. יש לחזור על דגימת רירית הרחם בעוד 3 חודשים.
קרוב לוודאי שהטיפול לא גורם לנזק בלתי הפיך אצלך אך קשה לי לענות לך בצורה מוחלטת בלי שיש לי את כל הנתונים הרלוונטיים כולל בדיקות דם עדכניות.
במידה ובשום פנים לא תסתדרי עם הטיפול ההורמונלי ניתן לבצע צריבה של רירית הרחם.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם מעובה
כוכב24/08/2012תודה על התגובה שכחתי להוסיף שנמצאה בממצאים - רירית רחם מעובה 2.5X2.0 ס"מ וכרגע התחילה אצלי הפרשה חומה מלווה בגושים קטנים. הייתי מעוניינת לדעת האם עדיין למרות מצב זה, אפשר להמשיך בכדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם מעובה - תגובה
ד``ר יובל קאופמן26/08/2012שלום כוכב,
יכול להיות שכדאי להפסיק את הכדורים למשך מספר ימים, לקבל דימום וסתי ועם סוף המחזור לחדש שוב את הטיפול בכדורים.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)