אבחנה בעקבות בדיקה פטלוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה בעקבות בדיקה פטלוגית
    כוכב
    24/08/2012

שלום, קיבלתי אבחנה שאומרת simple hyperplasia without atypia of endometrium הייתי שמחה לדעת מהן ההשלכות ואופן הטיפול בהליך זה, הטיפול הראשוני שקיבלתי 2 כדורים ליום, מסוג פרוברה - 5 מ"ג ומעקב רפואי לעוד 3 חודשים. והאם ישנם טיפולים נוספים? תודה כוכב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חייבת לציין...

כוכב
    24/08/2012

שלאחר שימוש בכדורים קרוב לחודש התחלתי להרגיש חלק מתופעות הלוואי הנדירות המופיעות במרשם.. בעיות בראיה, טשטוש, דימום, נפיחות (בצקת), חולשה, תשישות/עייפות הרופאה שנתנה לי את הכדורים... מסרה להמשיך עם עם הטיפול עד לסיומו (ז"א לחודשיים נוספים) יש לי חשש כבד, שייגרם נזק בעקבות כך... לתשובתך הדחופה כוכב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ופרט נוסף

כוכב
    24/08/2012

אני בשנותיי הראשונות של גיל 50...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ופרט נוסף - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    24/08/2012

שלום כוכב,
    הטיפול שקיבלת הוא טיפול מתאים. יש לחזור על דגימת רירית הרחם בעוד 3 חודשים.
    קרוב לוודאי שהטיפול לא גורם לנזק בלתי הפיך אצלך אך קשה לי לענות לך בצורה מוחלטת בלי שיש לי את כל הנתונים הרלוונטיים כולל בדיקות דם עדכניות.
    במידה ובשום פנים לא תסתדרי עם הטיפול ההורמונלי ניתן לבצע צריבה של רירית הרחם.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית רחם מעובה

כוכב
    24/08/2012

תודה על התגובה שכחתי להוסיף שנמצאה בממצאים - רירית רחם מעובה 2.5X2.0 ס"מ וכרגע התחילה אצלי הפרשה חומה מלווה בגושים קטנים. הייתי מעוניינת לדעת האם עדיין למרות מצב זה, אפשר להמשיך בכדור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית רחם מעובה - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    26/08/2012

שלום כוכב,
    יכול להיות שכדאי להפסיק את הכדורים למשך מספר ימים, לקבל דימום וסתי ועם סוף המחזור לחדש שוב את הטיפול בכדורים.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו