האם הזרעה פגעה בחצוצרות או באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הזרעה פגעה בחצוצרות או באגן
    שירן
    27/08/2012

1. עשיתי הזרעה שבה תפסו לי את צואר הרחם,דבר שלאחריה גרם לדימום למשך יומיים. האם יכול להיות שכתוצאה מכך נוצרה דלקת באגן שגרמה לפגיעה כלשהי בחצוצרות כגון: חסימה או בעיה אחרת?. לא לקחתי אנטיביוטיקה ולא היו לי סימנים לדלקת כגון: כאבים או ריח מוזר. 2. האם יכולה להיות דלקת באגן בלי סימנים מיוחדים כמו ריח מסריח או כאבים? 3. האם כדאי לבצע צילום רחם או בדיקה אחרת:אקוויסט (או להסתפק באולטרסאונד דו או תלת מימדי) כדי לבדוק אם נוצרה פגיעה בחצוצרות או באגן (בצילום רחם שנערך לפני ההזרעה הזו יצא תקין). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם הזרעה פגעה בחצוצרות או באגן - תגובה

ד''ר ירון חמני
    27/08/2012

שלום שירן

1. הדימום מצוואר הרחם שנגרם בהזרעה לא גורם לדלקת אבל ההזרעה עצמה, כמו כל פעולה פולשנית, עלולה להסתבך בזיהום ברחם/באגן. התיאור שלך לא מתאים לדלקת מכיוון שלא היו כאבים ו/או חום. דימום טראומטי בפעולה אינו מעיד של זיהום.
    2. ההסתמנות העיקרית של דלקת ברחם היא כאב או רגישות. ברב המקרים אין הופעה של ריח רע.
    3. מכיוון שהתיאור שלך לא מתאים לזיהום לא נראה לי שיש צורך בבירור אנטומי נוסף של החצוצרות

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו