מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה תאורתית שאולי תהפך למעשית-מלי12/09/2012
יש לי את כל התסמינים לאנדומטריוזיס, כאבי בזמן קיום יחסים ואחריו, כאבי אגן, כאבי מחזור עזים, שלשולים ועצירות, שלפוחית כואבת,..
אני אחרי 3 שנים של גלולות אחרי הריון ולידה. (הפסקתי לפני 5 חודשים)
הייתי במרפאת אנדומטריוזיס ואמרו לי שאני נקיה ואין שום סימן בבדיקה ידנית ובדיקת אולטראסאונד שיש לי אנדומטריוזיס.
רציתי לשאול, אז מה? נגזר עלי לסבול בלי לדעת אפילו למה ועד מתי?
להמשיך לצרוך כדורי אדויל בשרשרת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה תאורתית שאולי תהפך למעשית- - תגובה
ד''ר ירון חמני12/09/2012שלום מלי
בהחלט מפתיע שאת סובלת מתפועות משמעותיות ובעיקר תופעות של מערכת העיכול ומצד שני אין כל סימן בבדיקה. יחד עם זאת, לדעתי לא ניתן לשלול אנדומטריוזיס אצלך ללא לפרוסקופיה. לכן הייתי ממליץ לך לעבור ניתוח שעיקרו אבחנה ואם אכן יתגלו נגעים של אנדומטריוזיס אפשר יהיה להוציאם.
את סובלת מאד ועל כן נראה לי סביר להציע לך ניתוח שעשוי לעזור
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)