יש לי שאלה עבור הבת שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה עבור הבת שלי
    שושנה
    16/09/2012

היא ללא גלולות, בגלל שהיא שתתה יסמין 5 שנים ובשנה האחרונה היו לה מצבי רוח אז הרופא המליץ לה להפסיק, לחצי שנה, כל כדור שנותנים לה בהתחלה 3 חודשים לערך יש לי דימומים, אז לכן היא לא שותה כבר שנה. אבל מאז ומתמיד יש לה מחזור ארוך, כמה ימים כתמים חומים אחרי זה הדימום הרגיל ושוב לקראת הסוף עוד כתמים חומים, כמעט 10 ימים עד שהיא נקיה, לפני שנה היא עשתה פפס תקין, עכשיו הרופא נתן לה לעשות אולטרסאונד וגינלי. מה דעתך מה הסיבה למחזור ארוך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה עבור הבת שלי

הוספת תגובה

• יש לי שאלה עבור הבת שלי - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    18/09/2012

שלום שושנה,
    חשוב לשאול את הבת שלך שאלות נוספות כדי להגיע למקור לבעיה של הדימומים. קשה לי לקבוע האם מדובר בהפרעה הורמונלית, אנדומטריוזיס, שרירנים וכו'.
    לגבי הגלולות, יכול להיות שכדאי לנסות גלולות אחרות כמו QLAIR שעשויות לגרום לפחות תופעות לוואי כגון שינוים במצב הרוח.
    בהצלחה
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה עבור הבת שלי

שושנה
    18/09/2012

תודה על התשובה, אציע לה את הגלולות, לפי הבדיקה האחרונה לא היו לה מיומות, מה צריך לעשות כדי לבדוק אם זה אנדומטריוסיז. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה עבור הבת שלי - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    20/09/2012

שלום שושנה,
    צריך להגיע לבדיקה והערכה מלאה כדימ להגיע למסקנה.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו