מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטותאח29/09/2012
לדר חמני שלום, אתה נחשב בעיני ביתי שעבדה בבית החולים למלאך ולעילוי ולכן אני פונה אליך בתקוה לתשובה ברורה (ניסיתי להשיג אותך בטלפון ולא כל כך הצלחתי) בחודש אפריל 2012 התחלתי לקחת טומוקסיפן , בחודש מרץ 2012 לפני תחילת לקיחת הטומוקסיפן עשיתי אולטרסאונד וגינלי שיצא תקין לחלוטין היום אחרי 5 חודשים של לקיחת טומוקסיפן עשיתי שוב בדיקה וגינלית והממצאים היו: עובי רירית הרחם 29 מ"מ עם ממצאים ציסטים זעירים בתוכה. שחלות: ימנית 43 מ"מ*30 מ"מ הערות: בשחלה ממצא ציסטי סונולוסנתי 27*30 מ"מ ללא פפילציות או מחיצות. שמאלית 48מ"מ*40 מ"מ הערות: בשחלה ממצא ציסטי סונולוסנתי 33*38 מ"מ ללא פפילציות או מחיצות. דוגלס מעט נוזל חופשי , הודגם כיס נוזל חופשי בדוגלס 19*31 מ"מ. אודה לך באם תענה לי על השאלות הבאות: 1. אם אפסיק את הטומוקסיפן האם הממצאים הללו יעלמו? 2. האם ממצאים אלה עלולים להתפתח לסרטן? 3. האם כדאי להוציא את הרחם והשחלות בהתיחס לעובדה כי אני מרגישה מאוד רע לאחר הרדמה כללית אגב אני בת 54.5 תודה על תשובה מהירה וגמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות - תגובה
ד''ר ירון חמני03/10/2012שלום אח
טיפול בטמוקסיפן עלול לגרום לעיבוי הרירית ברחם. בדרך כלל מדובר בהטעייה של ה US. במיוחד בהיעדר דימום (לא ציינת שיש לך דימום נרתיקי) ניתן להסתפק במעקב.
יחד עם זאת רירית הרחם שלך מעובה מאד וגם הגדלת השחלות והופעת ממצאים שלא היו בבדיקה לפני חצי שנה, כולם ביחד מטרידים מעט. לאור זאת אני ממליץ לך לפנות לבדיקה גינקולוגית מסודרת. כדאי להיבדק, לחזור על US ואז לשקול את המשך הטיפול. קרוב לוודאי שיומלץ לך לעבור בדיקת הסטרוסקופיה אבחנתית ובדיקת פיפל מרירית הרחם.
בדרך כלל אין בעיה להשיג אותי במספרי הטלפון של בית החולים. אשמח לנסות ולעזור לך.
תודה על המחמאות בתחילת השאלה.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)