מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום ניתוחים גינקולוגים בלייזר >חלק בבטן רדום אחר ניתוח הוצאת מיומה
- חלק בבטן רדום אחר ניתוח הוצאת מיומהנינה01/11/2012
שלום, עברתי ניתוח להוצאת מיומה לפני כחודש וחצי. לאחר הניתוח היו לי כאבים עזים בפרט איזור הבטן הימני התחתון. עם הזמן פחתו הכאבים עד שנעלמו לגמרי, אך בצד ימין של הבטן אני מרגישה מעין צריבה, וכשאני נוגעת באיזור, אני חשה את האיזור רדום. סיפרתי על כך לגניקולוג שלי שביצע את הניתוח והוא טען שזוהי תגובה נורמלית ובאה כתוצאה מההרדמה ויתכן שתישאר כל הזמן. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלק בבטן רדום אחר ניתוח הוצאת מיומה - תגובה
ד''ר ירון חמני06/11/2012שלום נינה
התיאור שלך מתאים לבעיה מוכרת לאחר ניתוח בפתיחת בטן. כאשר מבוצע חתך בעור נחתכים עצבים פריפריים. הדבר מוביל לעתים לתחושת הרדמות בעור המלווה לעתים דוקא ברגישות יתר בנגיעה (דיסאסתזיה או היפראסתזיה). התופעה הזו נעלמת מאליה מספר חודשים לאחר הניתוח כאשר קצות העצבים משתקמים.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)