ציסטה דרמואידית ופריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה דרמואידית ופריון
    שרונה
    02/03/2008

שלום, לפני שנה הוציאו לי ציסטה דרמואידית בגודל של 12 ס', בשנה הקרובה ארצה להכנס להיריון, רציתי לדעת האם ציסאה מסוג זה או ניתוח לפרסקופי עלול לפגוע בפוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה דרמואידית ופריון

הוספת תגובה

• ציסטה דרמואידית ופריון

ד''ר אבישלום שרון
    04/03/2008

שלום,
    הוצאת ציסטה דרמואידית מהשחלה לא פוגעת בפריון. שיהיה בהצלחה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה דרמואידית

בר
    03/09/2008

שלום אובחנתי לפני חודש ע"י CT אגן בחשד לציסטה דרמואידית בשחלה ימנית. היום עשו לי דופלר זרימה ואכן חושדים בציסטה דרמאוידית שבערך 3*3 ס"מ ובציסטה נוספת שנאמר לי שהיא ממצא פשוט. כמו כן נאמר לי בבדיקה שלא הודגמה זרימה חריגה בממצאים. אני אחרי לידה שניה (ילדתי לפני 9 שבועות בניתוח קיסרי, עקב ירידת מים בשבוע 34 ומנח עכוז) אולם לאחר מכן סבלתי מPE (תסחיף של קריש דם לריאה) אני כרגע מטופלת בקומדין ומאוזנת על INR של 2.5 , אינני מקבלת זריקות קלקסאן. מה ההמלצה במצבי? האם אפשר לעבור את הניתוח בהרדמה ספינאלית כמו הניתוח הקיסרי? אני מאוד חוששת מהרדמה מלאה. האם בכלל ניתן לנתח אותי על ידי הפסקת הקומדין? האם ניתן לעשות ביופסיה ללא הרדמה מלאה? ברצוני לבחור באופציה הבטוחה ביותר בריאותית אבל בהחלט הייתי רוצה לשמור על שתי השחלות. תודה מראש על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה דרמואידית

ד''ר אבישלום שרון
    04/09/2008

שלום,
    בציסטה בגודל זה, ניתן לבצע מעקב ללא צורך בניתוח.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו