כאבים בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין
    ש
    17/11/2012

אני סובלת כבר מלא זמן מכאבים בצד ימין לפי בדיקות שנעשו זה ציסטה בשחלה, הכאב חד ונמשך כיומיים האם יש פיתרון לכאב הזה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד ימין

הוספת תגובה

• כאבים בצד ימין

ש
    17/11/2012

כתבתי מקודם אבל לא פירטתי נכון הכאבי מגיעים כשבוע לאחר סיום המחזור, הייתי לא פעם מאושפזת עקב הכאבים האלו. לפי בדיקות שעשו לי יש ציסטה בשחלה שגורמת לזה אבל לא תמיד רואים אותה, הכאב חד עד כדי כך שקשה ללכת זה נמשך יום יומיים. אני ממש בדילמה מה לעשות. בכאב אחד לפני האחרון יצא לי בדיוק להיות בביקורת אצל רופא נשים ואחרי בדיקות של אולטרסאונט הוא שלל, אך הכאב נמשך והגעתי למיון ואחרי בדיקת סיטי ראו אותה. אני כבר מלא זמן סובלת מזה וזה קצת מתסכל שזה מופיע בלי התראה מסויימת ומשבש את הסדר יום יום תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצד ימין - תגובה

ד''ר ירון חמני
    17/11/2012

שלום ש

חסרים פרטים רפואיים בסיפור שלך. לא סביר שציסטה שחלתית שנעלמת לסרוגין גורמת לכאבי הבטן שלך. גם אין סיבה שלא ניתן יהיה לזהות ציסטות שחלתיות באופן חוזר בבדיקות הדמייה. בשחלות יש ציסטות פונקציונאליות המופיעות לסרוגין ובדרך כלל אינן גורמות לתסמינים.
    עלייך להיות במעקב רופאי מסדר על מנת לזהות את הסיבה הנכונה לכאב.

בהצלחה, דר ירון חמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו