מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימיןש17/11/2012
אני סובלת כבר מלא זמן מכאבים בצד ימין לפי בדיקות שנעשו זה ציסטה בשחלה, הכאב חד ונמשך כיומיים האם יש פיתרון לכאב הזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד ימין
ש17/11/2012כתבתי מקודם אבל לא פירטתי נכון הכאבי מגיעים כשבוע לאחר סיום המחזור, הייתי לא פעם מאושפזת עקב הכאבים האלו. לפי בדיקות שעשו לי יש ציסטה בשחלה שגורמת לזה אבל לא תמיד רואים אותה, הכאב חד עד כדי כך שקשה ללכת זה נמשך יום יומיים. אני ממש בדילמה מה לעשות. בכאב אחד לפני האחרון יצא לי בדיוק להיות בביקורת אצל רופא נשים ואחרי בדיקות של אולטרסאונט הוא שלל, אך הכאב נמשך והגעתי למיון ואחרי בדיקת סיטי ראו אותה. אני כבר מלא זמן סובלת מזה וזה קצת מתסכל שזה מופיע בלי התראה מסויימת ומשבש את הסדר יום יום תודה מראש על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצד ימין - תגובה
ד''ר ירון חמני17/11/2012שלום ש
חסרים פרטים רפואיים בסיפור שלך. לא סביר שציסטה שחלתית שנעלמת לסרוגין גורמת לכאבי הבטן שלך. גם אין סיבה שלא ניתן יהיה לזהות ציסטות שחלתיות באופן חוזר בבדיקות הדמייה. בשחלות יש ציסטות פונקציונאליות המופיעות לסרוגין ובדרך כלל אינן גורמות לתסמינים.
עלייך להיות במעקב רופאי מסדר על מנת לזהות את הסיבה הנכונה לכאב.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)