lichen sclerosis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• lichen sclerosis
    שלהב
    05/03/2008

מהו הטיפול במחלת ה LICHEN SCLEROSOS? מי מטפל בה - רופאי עור או גינקולוגים? האם ידוע לכם על רופא ספציפי המומלץ לטיפול במחלה זו?

תודה, שלהב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    lichen sclerosis

הוספת תגובה

• lichen sclerosis

ד''ר אבישלום שרון
    05/03/2008

שלום, ההמלצה היא לפנות למרפאת צוואר הרחם. בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מפחדת...

שימי
    01/02/2009

אובחנתי לאחרונה במחלה הנ"ל. אולם לדעתי היא בתחילתה וכרגע פעילה רק באזורים החיצוניים יותר ולא בתוך צואר הרחם. האם עדיין יש לפנות למרפאת צואר הרחם? האם אין למחלה טיפול והיא כרונית כפי שהרופאה שלי קבעה? האם המחלה תתפתח ותגרום לעיוות אסטטי? אני רק בת 30 ובאמת לא יודעת מה עשיתי שמגיע לי כזו "ברכה" אשמח לכל סוג של עזרה, ואולי גם המלצות לטיפולים אלטרנטיביים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מפחדת...

ד''ר אבישלום שרון
    01/02/2009

שלום,
    כפי שכתבתי לך, ממליץ לפנות למרפאת צוואר הרחם. למעשה זו מרפאת "העריה, הנרתיק וצוואר הרחם" , ובקיצור אנו מזכירים רק את "צואר הרחם". במרפאה זו, תקבלי מענה לכל שאלותייך כולל אופן המעקב.
    בברכה, ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו