פוליפ ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ ברחם
    שירה
    01/01/2013

שלום, אני בת 31, ללא ילדים וללא היסטוריה של הפלות. בעברי ניסיתי לקחת כל מיני סוגים של גלולות אבל התגובות אליהן היו לא טובות ולכן בהתייעצות עם רופא סוכם שכנראה שהגוף שלי לא מסתגל טוב לגלולות. בחצי השנה האחרונה אני סובלת מהירדמות בשוק רגל ימין ורופא המשפחה שלי הפנה אותי לנאורולוג שעשה בדיקה וראה שהכל תקין. עם זאת הוא הפנה אותי לבדיקה גניקולוגית שעשויה לגלות את הגורם לבעיה (זה מאוד הפתיע אותי). לאחר אולטרסאונד וגינאלי נמצא כי יש לי שני פוליפים ברחם. אני לא כל כך מבינה מה המשמעות של הדברים ויש לי תור רק בעוד כמה ימים, ולכן שאלתי היא מהם בכלל פוליפים? האם זה עשוי להיות מסוכן? זה קשור לרגל הרדומה שלי? בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ ברחם

הוספת תגובה

• פוליפ ברחם - תגובה

ד''ר ירון חמני
    03/01/2013

שלום

פוליפ רחמי הוא ממצאממוקד ומאורגן של גדילת יתר ברירית הרחם.זהו ממצא בד"כ שפיר הבולט מרירית הרחם.
    פוליפ רחמי עשוי להופיע ללא כל תלונות מצד האשה אך עלול לגרום לדימום חריג בוסת או בין הוסתות. גודלו הוא מספר מ,מ עד מספר סנטימטרים ולגודל הממצא יש משמעות לגבי הצורך בטיפול.
    לפוליפ הרחמי אין כל קשר להרדמות הרגל במקרה שלך.

דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו