ניתוח אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אנדומטריוזיס
    זוהר
    12/01/2013

האם כחודשיים לאחר ניתוח הגיוני שיניים במצבי רוח כמו של אישה בתחילת ההריון ?

האם תחושת הנפיחות בבטן תחתונה וחוסר גמישות באיזור תואם מצב וזמן ?

בתקופה הראשונה לאחר הניתוח היו הפרשות טיפה דמיות וכרגע הן צהבהבות צמיגות בכל אופן לא רגילות , האם יש צורך לפנות בהקדם לרופא נשים המטפל או לא למהר .
    מתי אני צריכה לחשוב על לקיחת הומונים כדי להמשיך לשמור על הגוף לפחות לעוד 10 שנים שאז הגוף יכנס לתהליך טבעי של בלות, אני היום בת 45 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

• ניתוח אנדומטריוזיס - תגובה

ד''ר ירון חמני
    13/01/2013

שלום

לא ציינת איזה ניתוח עברת. האם ניתוח לאנדומטריוזיס?
    שינוים במצב רוח יכולים להיות משניים לעצם העובדה שעברת ניתוח או לטיפול תרופתי כגון גלולות או GNRH אגוניסט כגון דקפפטיל או דפו-פרוורה. יח עם זאת לטיפול התרופתי יש במקרים רבים חשיבות רבה ולכן צריך לשקול היטב אם להפסיק אותו.
    תחושה של תפיחות תיתכן. המושג " חוסר גמישות" לא ברור לי. ההפרשות הצהבהות לא נשמעות כמו זיהום. ליתר ביטוחן כדאי לפנות לרופא עם התלונות שלך כדי לוודא שהכל תקין.
    נטילת טיפול הורמונלי עלולה להיות לא מתאימה לאחר ניתוח ולכן עלייך להיוועץ ברופא לפני התחלת טיפול.

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו