האם יש לי אנדומטריוזיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי אנדומטריוזיס?
    הדס
    16/05/2007

אני סובלת כבר חצי שנה מכאבים בעגן ללא כל מימצא רפואי.
    הכאבים החלו בעת הריון, הריון ראשון ספונטני, בשבוע ה9 . החלו ככאבים שהורגשו בטוסיק ולא יכולתי לשבת ואחרי כמה ימים גם לא ללכת.

הכאבים היו בעגן, בהנעת המתמר, כל עת שהתקרבו לנקודה שהייתה פנימית מצד שמאל לפי הטבעת היו כאבים חדים ובלתי נסבלים.

באותה עת הייתה לי ציסטה וחלק מהרופאים חשבו שהיא המקור לבעיה. הייתי מאושפזת במאיר שבוע וחצי ועשו לי לפרוסקופיה בחשת ל"טורשן" או לאפנדצית, אך לא מצאו דבר.

מכיוון שהכאבים היו בלתי נסבלים ולא מצאו מה זה וגם לא יכולתי להעביר את ההריון בצורה שאינני יכולה לנוע ללא כאבים, ובנוסף הובחנה שקיבות עורפית של 4 מ"מ בעורף העובר ביצעתי הפלה יזומה בשבוע 13.

מאז הכאבים הלכו ונחלשו, אני יכולה לנוע בחופשיות ולשבת (מה שלא יכולתי לעשות בזמן ההריון) אך הכאבים תוקפים אותי בזמן המחזור ובזמן הביוץ.

הופנתי להמון רופאים, עשו לי ct, mri ומיפוי עצמות אך ללא כל ממצא., הייתי אצל כירורגים, אורטופדים, רופאי נשים רבים, ואף אחד לא מצא דבר

אני מרגישה דקירות חדות כמו זרם חשמלי במקום שציינתי ולעיתים גם בנרתיק. ישנם כאבים בעת קיום יחסי מין בעיקר בחדירה עמוקה.

אך אין לי כאבי בטן מוגברים בעת המחזור מלבד הכאבים שציינתי או דימום מוגבר, להפיך לאחר ההפלה כאבי המחזור שהיו תוקפים אותי לפני ההריון חלפו.

האם אתה חושב שישנה אפשרות שזו המחלה?
    יש לך רעיון אחר? כל דבר שיכול לעזור. אני מאוד רוצה כבר להכנס להריון
    אך אני חוששת שהכאבים הבלתי נסבלים יחזרו.
    אשמח לחוות תעתך ועזרת
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי אנדומטריוזיס?

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר דוד סוריאנו
    21/05/2007

לצערי לא אוכל לסייע במקום שאחרים לא הצליחו ללא היכרות עם כלל הפרטים הכרת כלל תלונותיך ובדיקתך
    להדברים עולה כי ללא ספק ישנה בעיה הפוגעת באיכות חייך ולא באה על פתרונה
    אשמח באם תפני לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני פונה לייעוץ אצלך?

הדס
    21/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו