מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדומרי23/01/2013
שלום
לפני ארבעה חודשים התחליו אצלי כאבים בצד ימין של בטן. עשיתי הרבה בדיקות כולל 4 רופאי נשים (תקין), אורולוג (תקין), סי טי (תקין), רנטגן ואטראסאונד (תקין), דם, שתן וצואה (תקין). הכבאים מעל המותן, מקרין למפשעה ורגל. הכאב מקרין ליד הטבור. פעם בחודש יש לי התקף חזק של כאבים אשר עקבם התאשפזתי בבית החולים ללא ממצאים מיוחדים. ההתקפים כוללים כאבים ובחילו וצורך ליציאה אבל בלי יציאה.
רופאת נשים אחת העלתה את הנושא של אנדו" . שלושה התקפים היו אחרי שבוע מחזור אבל האחרון היה לפני שבוע שזה התחיל להיות קצת מבלבל. המחזור שלי תקין אין דימום כבד, אין כאבים מיוחדים (קצת ברגלים) אין דימים בין הווסתים ואין כאבים ביחסי מין.
רופא נשים אחד אמר שאנדו אינם כוללים התקף בחילות וצמרמורת.
הכאבים הם התכווצויות ..בישבה הכאבים ניההים קשים יותר.
עשברתי ניתוח קיסרי לפני 6 שנים, אני גם קראתי על הידבוקיות...מה הן התסמינים. אין הרהב מאמרים בעברית על זה. הצטרכתי לקורא באנגלית .
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדו - תגובה
ד''ר ירון חמני27/01/2013שלום מרי
כאבי בטן ואגן כרוניים מהווים אתגר טיפולי. ההשפעה הקשה על איכות החיים מחד והקושי האבחנתי מאידך הופכים את הסיטואציה ללא פשוטה. בשמיעה ראשונית הכאבים שלך לא מתאימים לאנדומטריוזיס אבל צריך להגיע לרופא מומחה בתחום שיקבל את מלוא האינפורמציה, יבדוק אותך ויתן חוות דעת גם על סמך בדיקות העזר. לא ציינת שעברת בירור גסטרו ונראה לי שכדאי.
כאב על רקע הדבקויות הוא במגוון רחב של הסתמנויות כולל תחושת תפיחות, כאב ממוקד או מפוזר וכולי. ניתן לקבל רמז על המצאות הדבקויות בבדיקה גוםנית וכן בבדיקת אולטרסאונד (הנעה של איברי האגן עם המתמר). לעתים אין מנוס מביצוע לפרוסקופיה אבחנתית ואף טיפולית כדי להתגבר על הכאבים.
בהצלחה, דר ירון חמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו
מרי31/01/2013שלום
תודה רבה על התשובה
עשיתי בדיקת קולונסקופיה (טחורים פנימים) אבל אני לא יודעת אם הם גורמים לכאבים אלה. מחר יש לי בדיקה אצל ד"ר קאופמן.
מקווים לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)