ANA+RF גבוהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ANA+RF גבוהים
    הודיה
    19/02/2013

שלום ד"ר
    רציתי לדעת האם אינדומטריוזיס נחשבת מחלה דלקתית? האם זה יכול לגרום לתוצאות בדיקות דם גבוהים של; ANA 5.78 {OD RATIO RF 15.40 IU\ML
    בת 43 , 10+ שנים עם אנדו', דרגה 4. לפי בדיקות דם אחרות אין לי לופוס RA או סיוגרן סיפלס, LYME =שלילי. יכול להיות שזה סימן שאני צריכה לעבור עוד ניתוח ?{2 ניתוחים לאנדו' האחרון לפני 6 שנים בערך} אני לא על שום סוג של דיכוי כול השנים האלה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ANA+RF גבוהים

הוספת תגובה

• ANA+RF גבוהים - תגובה

ד''ר ירון חמני
    20/02/2013

שלום הודיה

אמנם הנושא של הקשר בין סמנים דלקתיים ראומטיים ואנדומטריוזיס נבדק אבל יש עבודות סותרות בנושא. תיתכן עליה בשכיחות ANA ו- RF באנדומטריוזיס אבל היא ללא ספק אינה מעידה על חומרת המחלה ולא מכוונת לאופן הטיפול. בכל מקרה יש, בהתאם להערכת הרופא המטפל שלך, לבצע הערכה כללית לגבי רמות החלבונים הללו בדמך.

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ANA+RF גבוהים - תגובה

ד''ר ירון חמני
    20/02/2013

שלום הודיה

אמנם הנושא של הקשר בין סמנים דלקתיים ראומטיים ואנדומטריוזיס נבדק אבל יש עבודות סותרות בנושא. תיתכן עליה בשכיחות ANA ו- RF בדפ באנדומטריוזיס אבל היא ללא ספק לא מעידה על חומרת המחלה ולא מכוננת לאופן הטיפול. בכל מקרה יש, בהתאם להערכת הרופא המטפל שלך, לבצע הערכה כללית לגבי רמות החלבונים הללו בדמך.

בהצלחה, דר ירון חמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר

הודיה
    20/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו