דחוף-כאבים לאחר ניתוח ציסטת ברוטולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף-כאבים לאחר ניתוח ציסטת ברוטולי
    יסמין
    20/02/2013

שלום רב, אני בת 26 ועברתי לפני 3 חודשים ניתוח לניקוז ציסטת ברוטולין ועדיין יש לי כאבים באזור הצלקת ואיני יכולה לקיים יחסי מין.
    אני מתוסכלת ומדוכאת וקשה לי לתפקד ביומיום בגלל הפחדים שהכאבים לא יעברו לי ולא אוכל להנות מסקס.
    חשוב לציין שהלכתי לבדיקה אצל הרופא המנתח הניתוח תקין ,יש רק בעיתיות של כאבים בצלקת -ידוע כי ניתוח מסוג כזה זמן החלמה הוא גג חודש
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף-כאבים לאחר ניתוח ציסטת ברוטולי - תגובה

ד''ר ירון חמני
    20/02/2013

שלום

אני מסכים איתך שבשלב זה כאבים הן חריגים ולכן ממליץ לך לפנות לרופא המנתח או לרופא נוסף על מנת לפתור את בעיית הכאב

בהצלחה, דר ירון חמני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נבדקתי אצל הרופא המנתח

יסמין
    20/02/2013

הרופא המנתח אמר לי שזה יכול לקחת זמן וזה חריג... השאלה אם באמת הכאבים יעברו?
    הלכתי למספר רופאים וכולם אמרו שהניתוח תקין וכנראה לעור שלי לוקח זמן להתרפא
    מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נבדקתי אצל הרופא המנתח - תגובה

ד''ר ירון חמני
    20/02/2013

שלום יסמין

טוב שפנית לחוות דעת מצד רופאים נוספים. לצערי קשה לי לחוות דעה נוספת במסגרת הפורום מכיוון שלא בדקתי אותך. אני מקווה שניתן לשאוב עידוד מהעובדה שמספר רופאים בדקו אותך וחשבו שאיזור הניתוח תקין ויש להמתין עוד.

בהצחה, דר ירון חמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו