מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטרוסקופייה ניתוחיתרות22/03/2013
בוקר טוב
אמורה לעבור היסטרוסקופייה ניתוחית. הרופא המנתח נתן לי מרשם לציטוטק 2 טבליות לבליעה. הורייה שלו היתה לבלוע אותן 4 שעות בטרם הניתוח וכמובן להיות בצום של 8 שעות לפני הניתוח.
השאלה שלי, האם מרגע בליעת הכדורים ובמהלך 4 השעות עד לניתוח יהיו לי דימומים?
בעבר היתה לי הפלה - בשבוע 8 אין דופק ועברתי הפלה בכדורי ציטוטק, וזכור לי שמרגע שהחודרו לי הכדורים לנרתיק היו לי דימומים מרובים.
האם אני צפוייה גם לדמם במהלך 4 השעות הללו עד לניתוח?
תודה על המענה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטרת ההיסטרוסקופיה שלי
רות22/03/2013מוסיפה שהאינדיקצייה להיסטרוסקופייה הניתוחית היא מחיצה ברחם 50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת ההיסטרוסקופיה שלי - תגובה
ד``ר יובל קאופמן24/03/2013שלום רות,
הציטוטק לפני היסטרוסקופיה נועד להקטין סיכון לפגיעה בצוואר הרחם בזמן הפעולה.
קרוב לוודאי שלא יופיע דימום עם הציטוטק אם את לא בהריון. יתכנו תועפות של מערכת העיכול כמו בחילות ואי נוחות בבטן.
בהצלחה
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך חג שמח.
רות24/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)