חוששת לגבי אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת לגבי אנדומטריוזיס
    קורל
    07/05/2013

שלום, דוקטור. אני בשלוש השנים האחרונות סובלת מבעיות עיכול, הרגשה של לחץ ודחף לכניסה לשירותים, הרגשה של התרוקנות לא מלאה או שאין התרוקנות בכלל והרגשה של ריבוי גזים. מהתסכול הרב ניסיתי לחפש תשובה לבעיה שלי באינטרנט ונתקלתי באנדומטריוזיס. בזמן המחזור אני אכן סובלת מכאבי בטן חזקים, אבל אחרי שאני לוקחת נורופן הם נרגעים ואני מרגישה טוב. אני בדרך כלל סובלת משלשולים ביום הראשון ומדימום יחסית חזק. רציתי לדעת אם אכן יש חשש לאנדומטריוזיס והאם כדאי ללכת לבדוק את זה אצל רופא. אני רק רוצה לציין שהתסכול מגיע מבעיות העיכול שציינתי מקודם, ולא מהתסמינים של המחזור איתם אני די מסתדרת. זו הבעיה העיקרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת לגבי אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

• חוששת לגבי אנדומטריוזיס - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    08/05/2013

שלום דניאל,
    הסימפטומים שאת מתארת בהחל יכולים להתאים לאנדומטריוזיס. ממליץ לך להבדק אך ורק אצל מומחה בתחום מכיוון שהסימפטומים שיש לך הם לא הסימפטומים הקלאסיים. תחושת ההתרוקנות הבלתי מלאה יכולה להיות קשורה גם להיפרספאזם של שרירי רצפת האגן משנית לאנדומטריוזיס.
    במקביל את יכולה לבצע בירור אצל מומחה גסטרו.

בהצלחה
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו