מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבסצס בשפה החיצונית באיבר מיןטלי19/03/2008
שלום,
אני בת 27.
לפני כשנתיים הופיע וחזר אצלי בתדירות גבוהה (תמיד לפני מחזור) אבסצס גדול ומגלתי בשפה השמלית החיצונית של איבר המין (החיבור בין הרגל לאיבר מין) - זה לא קשור לבלוטת ברטולין, כי זה חיצוני ולא קרוב בכלל לפתח הנרתיק.
פניתי לכירורגית דרך קופת חולים, אשר פתחה לי אותו כ 3 פעמים כדי לנקז את המוגלה, אבל זה חזר שוב אחרי כמה חודשים.
הכירורגית החליטה לעשות לי ניתוח, כי אמרה שחושדת שיש שם ציסטה, אשר גורמת לאבסצסים האלה. היא עשתה לי ניתוח והוציאה את הציסטה ומאז הכל היה בסדר.
עכשיו, אחרי כשנה וחצי אחרי הניתוח, חזר לי שוב האבסצס המוגלתי בדיוק באותו מקום.
אולי אתה יכול להסביר למה זה קורה לי?
האם זה נדיר? מה צריך לעשות עם זה?
האם אתה יכול להמליץ לי לאיזה כירורג לפנות (מאיזה תחום: כללי, עור, נשים)??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס
ד''ר אבישלום שרון21/03/2008שלום,
אם האבצס לא באיבר המין אז עלייך לפנות לרופא כירורג. כל כירורג יודע לטפל בזה. לפי התאור שלך, יש לפתוח את האבצס כירורגית ולנקז אותו היטב.
בברכה, ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)