בהמשך לתשובתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובתך
    רעות דחוף מאו
    21/03/2008

לציין שלפני חודש עברתי ניתוח דחוף, בשל ציסטה שדיממה וגרמה לכאב עז במקביל הוצאה גם התוספתן האבחנות בניתוח שהיה לפני חודש היו לפרוסקופי המסוטזיס וכו במקביל השבוע ביצעתי אולטראסאונד וגינלי לאחר חודש מהניתוח ונאמר שוב שחלה ימנית מוגדלת 37*30 מ"מ ובה ציסטה בעלת אקוגניות בלתי אחידה בגודל 26.2*2.08 ס"מ מתאימה לאנדומטריומה ללא זרימות בה ,זרימות תקינות בהיקף

שחלה שמאלית 2.7*2.4 ס"מ ובה ממצא ציסטי צלול 1.8 ס"מ

שאלותי הם :

מה אומרת תשובת האולטראסאונד ומה ניתן לעשות ?

יש לציין שלפני חודש לא היה כלום בשחלה שמאלית ועכשיו גם בה יש ציסטה מדו?

מה הפירוש המילה בלתי אחידה ?

ומה זה אקוגני ?

יש לציין שאני מועמדת לניתוח לכריתת גוש בשד בגודל 5 ס"מ ייתכן פולואידוס ?

אשמח לקבל הסבר ומה עושים עם הציסטות האילו יש לציין שהם גורמות לי כאבים בבטן ימנית תחתונה

עדיין לא התחלתי את הטיפול ההורמונלי בשל בקשת הגניקולוג להמתין עד אחרי הניתוח שאני אמורה לעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לתשובתך

הוספת תגובה

• הודעה של: רעות דחוף מאו

ד''ר אבישלום שרון
    21/03/2008

שלום,
    אינני נותן יעוץ אישי בפורום.
    כעיקרון, אני מתרשם שהניתוח שבוצע הוא לא ניתוח מכוון לאנדומטריוזיס אלא ניתוח שבוצע באופן דחוף בגלל בעיה דחופה. מכאן, שכנראה יש צורך בניתוח חוזר מסודר. העובדה שיש ממצא אנדומטריומה אומרת שהמחלה עדיין קיימת.
    בברכה, ד"ר שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רעות דחוף מאו
    21/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו