מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בבטן תחתונהלימור22/03/2008
אני סובלת מאנדומטריזיס מזה מספר שנים, לפני ארבעה חודשים עברתי ניתוח לפרסקופיה שני להוצאת ציסטה שחלתית - אנדומטריומה, ולניקוי מוקדים כשאחד מהם הוא על גבי ניתוח קיסרי מלפני 4 שנים.
לאחר הניתוח התחלתי בשימוש בגלולות ברצף, ואכ הכאבים הקשים נמשוא שהיו מנת חלקי לפני הניתוח נעלמו. לאחרונה היה לי דימום בן שבועיים, ורופאת הנשים הציעה שאעשה הפסקה ולאחר מכן אמשיך עם גלולות אחרות ברצף.
לשמחתי הדימום הסתיים, אך הכאב החזק חזק, כאב עז מאוד מאוד, ובלתי נסבל שוב על-גבי הצלקת של הקיסרי. אני חשה גם בנפיחות קלה באיזור.
האם לדעתך, שוב יש הדבקוית באזור הצלקת? מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב - שום משכך כאבים לא עוזר לי.
האם יתכן שמדובר בבקע, שלא קשור בכלל לאנדומטריוזיס? או שהמקריות פה לא הגיונית?
למי לפנות?
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בבטן תחתונה
ד''ר אבישלום שרון22/03/2008שלום,
הופעת כאב כפי שתיארת מצריך בדיקה על מנת לברר את הסיבה לכאב. אכן יתכן בקע, אפשרי שיש אנדומטריוזיס בצלקת של הניתוח הקיסרי, שלא הוצאה בלפרוסקופיה, אפשרי גם בעיה אחרת לגמרי, וגם לא גינקולוגית.
בברכה, ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)