לקראת ניתוח צ'יסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת ניתוח צ'יסטה בשחלה
    אמא
    21/05/2007

שלום יש לי צ'יסטה בשחלה השמאלית כבר כמעט 3 שנים אז אמרו שהיא תרד לבד בווסת ניסיתי במשך שנה וחצי להיכנס להריון עד שהצלחנו באופן טבעי, היום בני בן שנה וחצי והצ'יסטה עדיין קיימת נאמר לי כי הצ'יסטה תרד בלידה והיא עדיין קיימת , אני בת 28 ועברתי הפלה אחת מתוכננת בגיל 19 האם זה קשור להפלה? כמו כן בלידה עצמה היתה בעיה עם השליה היא לא יצאה והיו צריכים לבצע גרידה האם כל זה קשור אחד לשני? כיום הצ'יסטה מפריעה לי ביחסי המין ואני מעוניינת להוציאה ואני ובעלי קצת חוששים , מה דעתך? להלן הממצאים של הצ'יסטה מהאולטראסאונד האחרון הם:
    גודל גוף הרחם : 36*28*39 עובי הרירית : 2.7 מ"מ, במרכז החלל, מבנה אקוגני 3.3
    גודל שחלה ימנית: 22*18*23
    גודל שחלה שמאלית : מבנה צ'יסטי צלול 51*44*41 , הודגמו זרימות ציאסטולית סביב הממצא, בגדר הנורמה
    דוגלאס - ללא נוזל
    כמו כן הצ'יטה גדלה נאמר לי שבהתחלה היתה 2 ס"מ וכעת 4 ס"מ
    מצפה לתגובתך, מודאגים מאוד ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת ניתוח צ'יסטה בשחלה

הוספת תגובה

• ציסטה שחלתית

ד''ר דוד סוריאנו
    21/05/2007

ציסטה זו לא תעלם ללא הסרתה בניתוח לפרוסקופי באם לא נעלמה עד כה
    ציסטה שגדלה וגם גורמת לכאבים דורשת בירור
    כדאי לפנות להערכה כולל בדיקה גינקולוגית הערכת אולטראסאונד ובדיקת מרקרים
    הניתוח הלפרוסקופי מבוצע במסגרת אשפוז יום לעיתים קרובות עם החלמה מהירה וללא פגיעה בשחלה
    אין קשר בין שרשרת הארועים שפרטת והציסטה
    אשמח לסייע בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך...

אמא
    22/05/2007

האם כל הבדיקות שציינת מתקיימות בבדיקות טרום ניתוח שעושים בבית החולים? כי קבעתי תור ללכת לבדיקות הנ"ל. ומה אתה ממליץ ? האם כדאי לחכות עד שתרד לבד, כי עבר די זמן והיא לא נעלמה, האם יתכן שזה ממאיר מכיוון שזה כואב?
    תודה לך על תגובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה בהקדם

עינת
    22/05/2007

יש להפנותה לבדיקה בהקדם באם יש כאבים לא כדאי להמתין
    יש לבצע את הבדיקות שציינתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאבים...

אמא
    22/05/2007

עינת, הכאבים הם רק במגע (בקיום יחסים), מדוע אף אחד מהרופאים שהתיעצתי עמם לא טרח לומר לי שאני צריכה לבדוק את זה בהקדם, תמיד נתנו לי את התחושה שהכל בסדר ושהצ'יסטה תרד לבד ושהיא צלולה ואין מה לדאוג. נשמע מתגובתך כי יש לי ממה לחשוש?תוכלי לפרט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו