איך מתקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתקדמים
    כואבת
    11/02/2014

שלום
    אני סובלת כבר 5 שנים מכאבים באזור החיבור של ההמפשעה עם האגן. הכאבים החריפו בשנתיים האחרונות וכוללים צד ימין של האגן, מפרק האגן, צליעה וכאבים בתוך הרחם בבדיקה ידנית בנקודות מסויימות (!) וגם מעל הבטן כשנוגעים מבחוץ.
    הכאב דומה לכאב של שן כואבת עם ורש חשוף. באולטראסאונד גניקולי רוב המגע לא כואב ואז פתרום יש נקודה או שיים שהכאב מפלח, באזור שחלה שמאלית..
    ביום יום הכאב קיים תמיד ומוחרף כשיש זרימת דם מוגברת למשל במחזור או בפעילות גופנית כשהתחושה היא של נמק או כאב עצבי.

עד היום רק בדקולי ידנית או באולטראסאונד מאחר וקיים שרירן בקוטר 6 במ סבסרוטי חשבו שזה מתייחס לשרירן. הבעי ה- בבדיקה של המימר השרירן לא כואב, אבל נמוך ממנו בשחלה - הכאב הוא כאב תופת.

אני רוצה הליכנס להריון אבל חייבת לברר קודם את הבעיה ואיך פותרים אותה.

בנוסף כמעט בכל אולטראסאונד י שלי מעט נוזל דוגלס באגן.

1. האם ייתכן שזו דלקת באגן וטיפול אנטיביוטי פשוט יפתור אותה?
    2. האם יתכן כאב בכל עצבי מעמוד השדרה (יש לי עקמת) שמקרין גם במגע בתוך הרחם? או שכאבים עצביים של עמוד השידרה לא יכולים להש]פיע כל כך בבדיקה ידנית ברחם?
    3. מה הבדיקה הכי מיטבית לסיפור הזה - אני בת 37 ללא הריונות או גריודת וחוששת מפגיעה ברחם גם על ידי בדיוקת מיותרות.

אודה להכוונתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתקדמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו