גלולות הרמונט לאחר IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות הרמונט לאחר IVF
    אנונימית
    19/04/2014

שלום רב,
    אני בת 40, מאובחנת עם אנדומטריוזיס בדרגה 4 כבר שנים רבות. לאחרונה עברתי טיפול IVF ראשון שלא צלח.
    קיבלתי וסת מאוד מאוד קשה שלוותה בכאבים מאוד מאוד חזקים בכל האגן, כולל דימום רקטלי. זה לא משהו יוצא דופן אצלי אבל בפעמיים הקודמות הדימום הרקטלי פסק אחרי יום יומיים. הפעם הדימום כבר נמשך 4 ימים (למרות שהוסת ממש נחלשה).
    מיד עם קבלת הוסת רופא הפריון ביקש שאתחיל לקחת הרמונט כהכנה לטיפול הבא. זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בהרמונט (בעבר לפני הטיפולים השתמשתי בויזאבל כשנה וחצי ולפני כן ביסמין במשך הרבה מאוד שנים, כמובן שברצף).
    אני תוהה אם הדימום הרקטלי אולי קשור להרמונט. בכלל אני מרגישה שהגוף עוד לא ממש חוזר לעצמו ורמת האנרגיה בגוף נמוכה מהרגיל.
    האם יכול להיות קשר?

תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות הרמונט לאחר IVF

הוספת תגובה

• גלולות הרמונט לאחר IVF - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    06/05/2014

שלום לך
    קשה לי להתייחס לדמם הרקטלי מכיוון שאין לי תמונה מלאה. לגבי המוכנות שלך למחזור טיפול נוסף אני מבין שיש לחץ זמן בגלל גיל אבל אם את לא מרגישה מוכנה חשוב שתדברי שוב עם רופא הפריון. כדאי גם לעשות הערכת מצב של האנדומטריוזיס.
    דר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו