מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדו בסרעפת וכבד אחרי ניתוחאנדי07/06/2014
שלום רב.
עברתי ניתוח לפני שבןעיים וחצי לא הכי מוצלח לצערי. בניתוח התגלו מלא מוקדים בין היתר בסרעפת. כבד חלל הבטן....כל זה לא הוסר נודע לי רק בביקורצ אחרי הניתוח באגן וטרו הדבקויות רבות כי הסירו לי ציסטה גדולה משחלה אחת הפרידו שחלות וטז כשהחלו להסיר ציסטה משחלה שניה החל דימום והוחלט לעצור ניתוח...
למה חא הוסר מהסרעםת טענה כי לא היו לי טענות לגבי כך- עכשיו תקופה ארוכה אני סובלת מקשיי נשימה אך אף פעם לא קישרתי זאת לאנדו ורופאת משפחה שלי טענה זה מסטרס ןדיכאון ועל כן לא סיפרתי על כך לרופא נשים עכשיו כשגילית על המוקד בסרעפת הבנתי שכנראה זה הגןרת לכאב וקושי נשימה לפעמים קוצר..הרופא שלי נתן לי לשלושה חודשים ויזאבל ואז ישר לפנות לivf
האם לדעתך זו דרך בטןחה? האם הנגע בסרעפת לא יגדל בעת טיפול הivf.?האם לא אמורים להסיר את המוקדים באזורים סרעפת כבד וכו?ויש תופעה חדשה של צרבת כבד האם תופעה של ניתוח/גלןלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)