מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני לפרסקופיה שלישיתסיון24/06/2014
היי ד"ר
רציתי לשאול:
אנדומטריוזיס דרגה 4...אגן עם הדבקויות קשות..בקיצור מצב זוועתי.
יעצו לי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית תוך כדי ניתוח.האם מתחילים בזה?או מבצעים זאת לאחר הניתוח וסגירת התפרים?אם יש אפשרות להפוך את ההיסטרוסקופיה לניתוחית במידה ויש ממצא?
שאלה נוספת...יש לי מוקד גדול רקטווגינלי בין הרחם לרקטום.יש לי כאבי שריפה באזור הישבן ודקירות מידי פעם ברקטום.הזרקתי לוקרין לפני שלושה וחצי שבועות.באם הכאב הזה נמשך...האם זה אומר שניתוח לא יעזור?כי לוקרין אמור להשתיק את הכאב הזה.לא??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רגועה עדיין...
סיון26/06/2014תודה בה על התשובה
מי שמבצע את הנתוח הוא דר סוריאנו.
לגבי הלוקרין..אני כבר חודש איתו והדקירות ברקטום לא נרגעו.אתה כותב ששבועיים שלושה יהיה שינוי.המצב שלי לא מחמיר בגלל הדקירות הללו?
שנית...לא יתכן שתחושת השריפה זה ממוקד שנגע בעצבים באזור ואז הניתוח רק מוציא את הנגע והעצבים נשארים ככה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)