ווסת עם לוקרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסת עם לוקרין
    שירן
    01/08/2014

שלום דר..אני מיועדת לניתוח אנדומטריוזיס בעוד כחודשיים.הזרקתי לוקרין לפני חודשיים והופיע לי דימום אתמול שנמשך כבר יומיים.בנוסף מרגישה תסמיני ווסת..כמו מיחושי בטן,נפיחות כאבים בבטן כאילו ווסת עומדת להגיע.האם יתכן שלאחר חודשיים של לוקרין אדמם או לחילופין אקבל ווסת עם כל התסמינים?אני ממש בלחץ מזה.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווסת עם לוקרין

הוספת תגובה

• ווסת עם לוקרין - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    05/08/2014

שלום גלית,
    יכול להיות שהאפקט של הלוקרין אצלך פג. האם קיבלת זריקה שמתאימה לחודש אחד או ל-3 חודשים?
    אם זה חודשי אז בהחלט יכול להיות דימום וסתי ואם זאת הזריקה של 3 חודשים ההשפעה גם יכולה לפוג מוקדם מהמצופה.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

סיון
    05/08/2014

היי ד"ר
    קיבלתי דיכוי ל3 חודשים.והיה לי רק דימום,אמנם עם תסמיני ווסת אבל לא באמת ווסת.
    האם יתכן דימום קל עם הלוקרין שאינו ווסת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    10/08/2014

שלום סיון,
    לעיתים קרובות יש דימום לאחר קבלת הלוקרין. לרוב הוא מופיע אחרי 2-3 שבועות מהזריקה. אצלך הופיע מאוחר יותר. אני לא מיחס לכך חשיבות גדולה. תמשיכי בתוכנית המקורית
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו