שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    14/10/2014

שלום,
    בת 25, מזה 7 חודשים סובלת מתחושת לחץ אדירה בשלפוחית השתן בכל שעות היממה ושמתגברת בכל תזוזה.התחושה הופיעה די ביום אחד.(תחושה דומה הופיעה לי מספר פעמים לפני כן לאחר יציאות אך עברה לאחר זמן מה-סובלת מעצירות שנים רבות)עברתי בירורים רבים שלא העלו דבר ובבירור הגניקולוגי נמצאה ציסטה בשחלה שמאל בגודל 24X24 מ"מ ונראה שהיא צלולה,דוגלס:ללא נוזל.בדיקת מרקרים בדם תקינה. הגניקולוג שאל אותי שאלות שבסופן הוא אמר לי כי הוא חושב שבעיה היא אנדומטריוזיס. והמליץ על לקיחת גלולות יסמין.(מעולם לא לקחתי גלולות קודם)אני רוצה להוסיף כי לעיתים נמצאה לי שארית שתן גדולה וכמו כן זרם השתן נקטע,ממשיך ושוב נקטע ויש לי כאבים באזור העריה. האם התסמינים הנ"ל יכולים להיות סימן לאנדומטריוזיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הערנ

מישהי
    14/10/2014

בנוסף יש לי לעיתים תחושת נימול בשפתי הפות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    26/10/2014

שלום לך,
    התופעות שאת מתארת יכולות להופיע לפעמים אצל נשים עם אנדומטריוזיס. העובדה שלא ראו ממצאים באולטראסאונד לא שוללת את העניין. חשוב גם לבצע בדיקה ידנית טובה אצל מומחה באנדומטריוזיס. הטיפול ביסמין או כל גלולה אחרת יכול לרמוז אם אכן מדובר באנדומטריוזיס.
    לגבי התופעות שאת מרגישה בעריה - בד"כ פחות קשור לאנדומטריוזיס אלא לתופעה שנקראת VULVODYNIA. זה יכול להופיע יחד עם אנדו וצריך לראות אם גם התופעה הזו משתפרת תחת טיפול בגלולות
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו