הדבקויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקויות
    ריקי
    30/11/2014

שלום,
    מה המשמעות של הדבקויות ?
    אם שחלה אחת דבוקה לרחם והשנייה לא - האם יש בהן סיכון כלשהו והאם תהייה פגיעה בפוריות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקויות

הוספת תגובה

• הדבקויות

ריקי
    02/12/2014

אכן יש חשד לאנדומטריוזיס
    העניין הוא שלא ניתן לדעת על בעיית פוריות עד שבעצם מנסים להכנס להריון
    פשוט לא ברור לי מה משמעות ההדבקות
    ואשמח אם תבאר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    14/12/2014

זה נכון שאי אפשר לדעת השפעות על פוריות עד שמנסים אבל אפשר לנסות להעריך איך האנדומטריוזיס משפיע על הפוריות ע"פ שיחה, בדיקה גניקולוגית ואולטראסאונד.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוריות

ריקי
    20/12/2014

תודה על תשובתך,
    כיוון שאני מהדרום הרחוק ואין באפשרותי להגיע אלך לייעוץ
    אודה לך מאד באם תוכל לכוון אותי קצת יותר בפירוט2 מה לברר, כיוון שאת כל הבדיקות שהצעת ביצעתי ואין הרופאים יודעים להגיד לי מה יהיו ההשלכות לגבי פריון... עד שאנסה.
    וחבל לי על הזמן כי אולי בינתיים ניתן לטפל בבעיות ולא לחכות עד לרגע שארצה להכנס להריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוריות - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    25/12/2014

שלום ריקי,
    כאמור שיחה, בדיקה גניקולוגית ובדיקת אולטראסאונד גניקולוגי טובה הם הדברים הכי חשובים וחשוב שיעשו אצל מומחה בנושא אנדומטריוזיס והדבקויות. מעבר לכך אין בדיקות מיוחדות. אפשר לשקול צילום רחם במידת הצורך.

ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו