הדבקות בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקות בשחלה
    רות
    26/03/2015

הי עשיתי היום אולטרסאונד אגן אצל רופאה ממש מומחית והיא ראתה אצלה הדבקות בשחלה...(הבדיקות הם לבירור אנדומטריוזיס) השאלה שלי אם זה מחייב ניצוח ההידבקות הזאת?? היא עוד לא הסכימה לענות לי על זה מםני שהיא שלחה אותי לעוד בדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקות בשחלה

הוספת תגובה

• הדבקות בשחלה - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    20/04/2015

שלום רות,
    אני מתנצל על העיכוב במענה
    הדבקות של השחלה יכולה להיות חלק מתמונה גדולה יותר של אנדומטריוזיס. צריך להבין מה בדיוק הסימפטומים ולבדוק גם בדיקה גניקולוגית כדי להעריך אם יש לך אנדומטריוזיס ואם כן מה הטיפול שהכי נכון בשבילך. רק אז אפשר להגיע למסקנה אם את צריכה ניתוח או לא.
    ד"ר יובל קאופמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנןשא mri

רות
    21/05/2015

שלום רציתי לשאול בבקשה האם אפשר לזהות אנדומטריוזיס בבדיקת mri

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא mri - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    04/06/2015

שלום רות,
    אפשר לעיתים לראות נגעי אנדומטריוזיס ב-MRI וגן באולטראסאונד וגינלי. עם זאת לא את כל הנגעים רואים.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו